Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iskreno o ljubavi

Nina Badrić: Više od svega voljela bih biti dobra majka

nina badric
Foto: pixsell
1/3
04.10.2010.
u 07:15

- U mom slučaju dogodilo se to da su stvari, tek kad su se slomile, počele rasti, i to dobro i pravo, objašnjava Nina.

Protekla godina za nju je, kaže, bila jedna od najtežih, ali Nina Badrić se ne predaje tako lako. Pjevačica i članica žirija popularnog showa "Supertalent" Nove TV u intervjuu za Red Carpet napokon je otkrila koliko su je pogodile bračne turbulencije s Bernardom Krasnićem, koje su umalo završile razvodom.

Razočarali je prijatelji

- Moram priznati da to nije neko razdoblje koje priželjkuješ u životu, koje želiš bilo kome koga voliš, pa i ne voliš, ali naprosto neke stvari se moraju dogoditi. U mom slučaju dogodilo se to da su stvari, tek kad su se slomile, počele rasti, i to dobro i pravo, objašnjava Nina kojoj je u teškim trenucima obitelj bila najveća podrška, dok se u neke prijatelje tada jako razočarala.

Nina nije htjela skrivati želju koliko želi postati majka, ali za tu životnu ulogu, kaže, trenutačno postoje i male prepreke.

- Više od svega bih voljela biti dobra mama, naglasak je na dobra i prava mama, kad si ostvarena u svom poslu, kad si ostvarena kroz karijeru, pa i kroz majčinstvo. Mislim da je majčinstvo, iz ove moje prizme, sada najteži i najodgovorniji posao na svijetu i ne bih voljela biti majka a da moje dijete odgaja netko drugi, objasnila je pjevačica i najavila skori izlazak novog albuma:

- Svaki album radim kao da nemam ništa iza sebe - zaključila je.

Zabranjeno voće

Na pitanje o sudjelovanju Gorana Ivaniševića u njezinu spotu potaknuta je tema njegove tadašnje bračne krize, koju Nina nije željela komentirati, no jedno je naglasila:

- Može ti se svidjeti netko tko je oženjen, ali tu se mora stati. Tada moraš reći kako je šteta što je taj čovjek oženjen i napraviti distancu. Krenuti na takav način graditi sreću pogrešno je i nikom ne može donijeti nešto dobro.

Komentara 20

BO
bolimeuvozasve
17:22 05.10.2010.

slatka ko bonbona

EM
eMe
09:54 04.10.2010.

hahaha a jesu zenske politicari

IS
istina123
06:51 05.10.2010.

Puna su vam usta ljubavi prema djeci, pa što onda čekate. Nemojte biti suhe grane.život si dobila .pa ga i ti daruj drugima Znate vi estradnjaci loš ste uzor mladima.Čovjek nije stvoren radi sebe nego radi drugih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije