Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odluke: Pjevačica o prvim blagdanima nakon razvoda

Nina Badrić: U siječnju ću otputovati kamo me srce odvede

nina badrić
antonio bronić/pixsell
26.11.2009.
u 21:18

S Novom godinom pjevačica koja je ovih dana snimala novogodišnji program HTV-a, će početi novi, samački život i otkrila nam je kako je nakon razvoda od Bernarda Krasnića spremna za novi početak

– Početkom siječnja ću otputovati. Bilo kamo... Kupit ću kartu i otići na odmor. Onamo kamo mi srce kaže da trebam – iznenadila je nas, ali i samu sebe pjevačica Nina Badrić koju smo zatekli na snimanju novogodišnjeg programa HTV-a. Simbolično odjevena u kostim Bake Mraz, otkrila nam je da je nakon razvoda od poduzetnika Bernarda Krasnića spremna za novi početak. U kojem će se više posvetiti sebi. Ali i poslu!

– Mijenjam se s godinama... Bilo bi žalosno da ne evoluiramo i da ostajemo u neozbiljnim godinama. Prvi put sebi dopuštam svoje slobodno vrijeme. Ako mi se čita, čitam! Ako mi se putuje, putovat ću – kaže Nina, svjesna, kako sama kaže, da dobre stvari u životu dolaze iznenada i neplanski.

– Dosad sam bila “control freak” koji nije funkcionirao bez plana. Ne znam je li to bila moja mana ili vrlina, ali to pokušavam promijeniti. Prije sam uvijek unaprijed stiskala osigurače, ali ovaj ću si put dati gušta i odmora te raditi samo onoliko koliko me veseli – kazala je zgodna 37-godišnjakinja. Zato će do kraja godine imati još samo nekoliko nastupa, a sebi i članovima grupe “zabranila je” raditi u vrijeme božićnih blagdana.

Ove godine darove će kupovati za nećakinju, obitelj, prijatelje, ali i poslovne partnere.

– Božić je nešto na što sam slaba. Meni najdraže razdoblje u godini. Sebi ću ove godine poželjeti zdravlja i možda novi CD božićnih pjesama jer sam melankolik koji se još sredinom studenoga počinje opijati tim pjesmicama. Zato danas imam najbogatiju kolekciju istih – našalila se Nina te odala da uz glazbenu ima i veliku zbirku fotografija.

– Volim fotkati na obiteljskim okupljanjima. I ovaj Božić “učipirat” ću u sjećanje – našalila se pjevačica Nina Badrić.

Komentara 3

KA
Karla
22:59 26.11.2009.

Nina, samo hrabro naprijed! Želim ti puno uspjeha i blagoslova.

RA
razočarani1
03:07 27.11.2009.

nina i ja sam se razveo,i spreman sam za novi početak ali samo sa tobom..

IC
ICCO
07:34 27.11.2009.

Nina, \"kamo me srce odvede..\" , nadam se da neće biti black&big, znaš da smo konzervativna sredina,ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije