Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njezino utočište

Nina Badrić pohvalila se svojim prijateljicama, a fanovi zaključili: Vi ste bile inspiracija za 'Seks i grad'

Foto: Instagram
1/7
15.09.2021.
u 08:37

"Prijateljstvo je jedna duša u dva (četiri) tijela. Zajedno. Uvijek. U dobru i zlu", napisala je Nina uz fotografiju na kojoj je s tri najbolje prijateljice.

Nina Badrić u Zagrebu je proslavila rođendan svoje prijateljice Tine i objavila je fotografiju na kojoj je s Tinom, Ivanom Husar Mlinac i Marijom Husar Rimac.

"Neka nitko ne smatra prijateljem čovjeka s kojim nije pojeo mjericu soli", citirala je Nina Martina Luthera i dodala: "Nas četiri pojele smo na kile soli i još kusamo… Prijateljstvo je jedna duša u dva ( četiri) tijela 😃 Zajedno. Uvijek. U dobru i zlu", opis je koji je stavila uz fotografiju na kojoj umire od smijeha sa svoje tri prijateljice. Obožavatelji joj poručuju da izgledaju kao da su bile inspiracija za seriju "Seks i grad".  Nini su napisali ove komentare:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

"To su te i jedino takve neprocjenjive fotografije. Na istim najčistijim frekvencijama najvezanije ljudske duše i srca. Umjetnost življenja. To sama fotka govori i da nisi ništa napisao 😍jedna je Nina."

Ninu sa sestrama Husar veže prijateljstvo još iz mladosti i početaka njihovih pjevačkih karijera u zboru Zvjezdice i često se druže, a Nina je uvijek prisutna na svim važnim obiteljskim druženjima njihovih obitelji pa je tako bila prisutna i kada je Marija Husar nedavno krstila sina Niku. Mariju i Ninu veže i kumstvo jer je Badrić bila vjenčana kuma kada se Marija udala za supruga Vjekoslava.

VIDEO Društvenim mrežama širi se snimka Gorana Bare koji tetura po autocesti

 

Ključne riječi

Komentara 1

ČS
Čuvaj se senjske ruke
17:21 15.09.2021.

Treba je žaliti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije