Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu očekivali

Nina Badrić se javila iz Beograda: Objavila je fotku u ležernom izdanju, a statusom zaintrigirala fanove

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/11
09.04.2021.
u 11:44

Sliku je brzo lajkalo više od devet tisuća ljudi, a javila joj se i Izabel Kovačić, poduzetnica i supruga nogometaša Matea Kovačića s kojom se u zadnje vrijeme druži i s kojom je bila na rođendanu prijateljice Andree Čermak.

Pjevačica Nina Badrić fanovima na društvenim mrežama otkrila je da je u Beogradu. Nina je pozirala na stolcu odjevena u trenirku. Iako ležerno, Nina nije odlučila objaviti ovu fotku bez šminke. 

"Neki novi projekti u nastajanju", napisala je pjevačica u opisu te ubrzo izazvala znatiželju fanova koji s nestrpljenjem čekaju neku njezinu novu pjesmu ili album. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Sliku je brzo lajkalo više od devet tisuća ljudi, a javila joj se i Izabel Kovačić, poduzetnica i supruga nogometaša Matea Kovačića s kojom se u zadnje vrijeme druži te je s njom bila na rođendanu prijateljice Andree Čermak. 

"Savršenoooo", napisala je Kovačić, a Nina je komentar brzo lajkala. 

Nina je u Beograd otišla direktno s odmora koji je provela u svojoj kući u Jelsi na otoku Hvaru. 
Već je ranije pokazala kako je kuću preuredila, a prije nekoliko dana pokazala je i kako izgleda dvorište njezine rezidencije. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Kad izađemo pred Boga, upitat će nas: 'Gdje su ti rane?' Ako odgovorimo: 'Nemam rana', Bog će nas upitati: 'Zar nisi naišao ni na što vrijedno borbe?'" napisala je pjevačica uz fotku. 

Glumac Goran Višnjić odmah je domišljato komentirao. "Poznato mi dvorište", napisao je uz emotikone smijeha. Izgleda da se glumac sjeća svojega posjeta rezidenciji prije dvije godine. Naime, Nina je preko Instagrama pozvala glumca kada mu je poručila:  ''Dođite kad god možete, prekrasno je.''

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Nina se na Hvaru, osim s Višnjićem, družila i sa Slavkom Sobinom, Vilijem Berošem, ali i Lepom Brenom.

VIDEO Majin sin ima medvjedića od 2120 kn, sin Marte Fernandes nosi D&G kapu od 1300 kn

 

Ključne riječi

Komentara 10

SA
sargu123
12:06 09.04.2021.

A da ostaneš tamo?

ČS
Čuvaj se senjske ruke
12:07 09.04.2021.

Ostani tamo, gdje ti je i dom!

Avatar Budiuvijektu
Budiuvijektu
13:08 09.04.2021.

zvala ju Ana i Vučko na cijepljenje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije