Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
deset dana šutnje

Nina Badrić s mužem Bernardom komunicira samo preko poruka

Nina Badric
04.03.2012.
u 19:25

Pjevačica je uspješno operirala glasnice, a radi što bržeg oporavka ne govori, na što se njen suprug Bernard ne buni

Nakon kontrolnog pregleda zbog nedavne operacije glasnica, Nina Badrić od svoje je liječnice dobila pohvale da je disciplinirana jer štedi glas i ne govori. 

– Nije bilo jednostavno odlučiti se na operativni zahvat na glasnicama, koji je u mome slučaju bio neizbježan. Moj je glas sve moje i željela sam otkloniti i najmanju prepreku koja mi je onemogućavala da suvereno vladam svojim glasom u svakom tonu – napisala nam je Nina u mailu.

Velikoj brbljavici sada je pisanje jedino sredstvo komunikacije pa je doma nabavila ploču na kojoj piše poruke suprugu Bernardu Krasniću. Na svom twitter-profilu Nina je napisala da joj je Bernard velika podrška te u šali dodala kako ujedno nikad nije bio sretniji jer žena bez tona ostvarenje je njegovih snova. Iako je probleme s glasnicama počela osjećati još prije Nove godine, nije htjela odustati od nastupa na Dori i operaciju je zakazala tek poslije toga. U iduća dva mjeseca Nina očekuje da će se sasvim oporaviti i jedva čeka odlazak u Azerbajdžan, gdje će s pjesmom “Nebo” predstavljati Hrvatsku na Eurosongu.

Komentara 1

CR
crocro
09:40 05.03.2012.

Ovo na slici je djevojčica Nina, možda iz doba srednje škole. A što se tiče Eurosonga, već se sada vide favoriti na kladionicama. Ne znam gdje je Nina na tim kladionicama. Znam samo jedno, da je Hrvatska oduvijek bila sinonim za zabavnu glazbu i to ne samo na prostoru bivše tvorevine, već i šire. A sada tim zabavnim prostorom očito vladaju neki drugi od istoka. Tko je za to kriv, očito pjevači koji su odabrani nisu krivi, a kada bi imenovao krivce zbog velikih promašaja i slabih rezultata na eurosongu, onda bi me okvalificirali kao državnog neprijatelja. Ali sami će se oni uskoro počupati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije