Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševila linijom

Nina Badrić pozirala u kratkoj minici, pokazala vitke noge pa poručila: Moli i radi

Foto: Instagram screenshot
1/9
31.12.2020.
u 19:48

Podijelila je fotografiju iz studija, a pozirala je u smeđoj kožnoj haljini/minici te cipelama marke Valentino čija se cijena kreće i do 1.075,00 američkih dolara, što je gotovo sedam tisuća kuna.

Domaća pjevačica Nina Badrić ponosna je na svoju liniju koju je, kako se čini, usavršila posljednjih mjeseci. Pjevačica oduševljava svakom novom fotografijom na Instagramu pa tako ni posljednja nije bila izuzetak. 

Podijelila je fotografiju iz studija, a pozirala je u smeđoj kožnoj haljini/minici te cipelama marke Valentino čija se cijena kreće i do 1.075,00 američkih dolara, što je gotovo sedam tisuća kuna. 

"Ora et labora", napisala je Nina u opisu slike, što je u prijevodu: "Moli i radi."

Foto: FIBA/Screenshot

Nina je u srpnju ove godine napunila 48 godina, a njezini obožavatelji slažu se da je ljepša no ikad.

"Zgodna i prelijepa dama", "Wow", "Gdje ima bunar s eliksirom mladosti?!?!? Sve lijepša i mlađa", pisali su oduševljeni pratitelji.

Ključne riječi

Komentara 11

GE
geler203
22:17 31.12.2020.

Ona nije imala vitke noge ni prije 20 godina.

DU
Deleted user
07:58 01.01.2021.

ova fotografija je snimljena poslje vadjena krumpira proslo ljeto.

MM
mmarjana
04:49 01.01.2021.

Otkrila je ona fotosop,eto šta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije