Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komplimenti ne prestaju

Nina Badrić pozirala bez trunke šminke. Obožavatelji: 'Skroz druga osoba'

Foto: Instagram
1/9
11.09.2020.
u 12:10

Nina svakodnevno objavljuje fotke s odmora, a mnogi se dive njezinoj figuri, dok su neki više pažnje obratili na unutrašnje uređenje kuće koje je nedavno pokazala.

Pjevačica Nina Badrić još uvijek ne želi napustiti svoj drugi dom, kako ga je sama prozvala, kuću na Hvaru u kojoj je provela cijelo ljeto. Nina svakodnevno objavljuje fotke s odmora, a mnogi se dive njezinoj figuri, dok su neki više pažnje obratili na unutrašnje uređenje kuće koje je nedavno pokazala. 

Foto: Instagram screenshot

No, ovaj put im je za oko zapela pjevačičina nova fotografija na kojoj pozira bez trunke šminke. 

Uz fotografiju je napisala: 'Svaki dan na otoku je raj', a u komentarima su joj mnogi poručili da izgleda sve bolje. 
'Skroz druga osoba bez šminke, puno ljepša', 'Ljepša nego našminkana', 'Meni si divna', 'Prekrasna, a prirodna' , pisali su joj.
Prizorima s mora pjevačica se često hvali na društvenim mrežama, a u posljednje vrijeme u prvi plan sve češće ističe svoju liniju. -

Ne zanima me što drugi misle o meni. Komarcima se sviđam - napisala je pjevačica u opisu fotografija na kojoj pozira u jednodijelnom crvenom kupaćem kostimu. Fotografija je u nešto više od sat vremena od objave prikupila više od 10.000 lajkova, a u komentarima su se javile i Ninine prijateljice, pjevačica Lepa Brena s kojom je provela dio odmora na jahti kao i Viktorija Rađa. I jedna i druga emotikonima su dale do znanja da im se ovo Ninino izdanje itekako sviđa. 

 

Ključne riječi

Komentara 8

LI
Linomedo
12:37 11.09.2020.

Mobitelom uljepšan selfi

MI
Milas
13:20 11.09.2020.

Uvijek je bolja diskretna sminka od one agresivne bez obzira na ljepotu samog lica.

SA
sargu123
13:28 11.09.2020.

Zašto opet o ovoj? Koga briga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije