Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZGODNA PJEVAČICA

Nina Badrić pokazala duge noge: 'Poput Monice Bellucci!'

Nina Badrić
Foto: Instagram
1/6
29.10.2019.
u 14:44

Oduševljena Nininim izgledom bila je i glumica Bojana Gregorić Vejzović, koja joj je napisala "I Bog stvori ženu", a jedan pratitelj napisao je kako izgleda skoro kao srednjoškolka.

Nina Badrić na Instagramu često oduševljava pratitelje modnim kombinacijama koje ne zaostaju za onima koje nose najpoznatije svjetske influencerice poput Kim Kardashian, Gigi Hadid ili Irine Shayk. 

Pjevačica je na fotografiji pozirala odjevena samo u sako, te je istaknula duge noge. Uslijedili su brojni komentari oduševljenih pratitelja koji su je čak usporedili i s glumicom Monicom Bellucci. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💫

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

Oduševljena Nininim izgledom bila je i glumica Bojana Gregorić Vejzović, koja joj je napisala "I Bog stvori ženu", a jedan pratitelj napisao je kako izgleda skoro kao srednjoškolka. 

- Duga kosa 10 godina dole, kratka suknjica još 10 dole, pa ti si Nina tek završila srednju školu. Prekrasno izgledaš - komentirao je pratitelj. 

Ključne riječi

Komentara 24

DD
dobar.d
14:56 29.10.2019.

Duge noge? lol Problemi s dioptrijom?

SX
sudbina x
16:37 29.10.2019.

Nina Badrić ima noge poput ćevapa a struk poput bačve...

KE
KellyJelly
15:35 29.10.2019.

I ja svom psu kazem da je vuk iako je blizi stakoru izgledom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije