Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teško razdoblje

Nina Badrić otvorila dušu: Moj je život uzdrman do temelja

Nina Badrić
Foto: Instagram
1/6
03.01.2021.
u 21:00

Nina je među prvima skrenula pozornost na tešku situaciju u kojoj su se našli glazbenici, no njezin je apel izazvao brojne negativne reakcije ljudi.

Domaća pjevačica Nina Badrić više je puta komentirala u kakvoj su se situaciji našli glazbenici zbog pandemije koronavirusa i nemogućnosti da rade svoj posao. I dok se polako svaka grana industrije vraćala na posao, oni su i dalje ostali u nemogućnosti svirati i pjevati. Sada se oko svega ponono osvrnula za Dnevni avaz. 

"Pandemija koronavirusa promijenila mi je sve. Kao i svim drugim ljudima na planeti tako je i moj život uzdrmala do temelja", kazala je Nina koja je među prvima skrenula pozornost na tešku situaciju u kojoj su se našli glazbenici, no njezin je apel izazvao brojne negativne reakcije ljudi. 

"Sve sam već rekla na tu temu. Činjenica je da smo jedino mi glazbenici od trećeg mjeseca ostali bez prava na rad. I sigurna sam da ćemo posljednji početi s radom. Mislim da će iduće ljeto donijeti par koncerata", kazala je pjevačica koja je slobodno vrijeme iskoristila kako bi se posvetila sebi. 

"Prvi put u životu imam vrijeme samo za sebe. Do sada sam trčala, bila na sto strana svakog tjedna na drugom kraju svijeta, a sada sam se susrela sama sa sobom i shvatila koliko sam sebi nedostajala. Uživam u svakodnevici i običnom životu. Sredila sam sve stvari koje su bile godinama na čekanju i zapravo poštujem ovo vrijeme mira i tišine", kazala je Nina i dodala da za iduću godinu želi samo zdravlje. 

Ključne riječi

Komentara 61

MA
mario85
21:12 03.01.2021.

Ne kužim ju. Toliko popularna glazbenica,a nema novaca da jednu godinu ne pjeva. A zna se slikati samo u najboljim mjestima. Tako joj i treba Šta će reći naplaćeni narod poslije zemljotresa.

GR
Grandstar
21:25 03.01.2021.

Sva sreca da nije radila u nekoj tvornici ili brodogradilistu jer nikad vise tam nebi delala al ovak bude ona popevala za mjesec dana

Avatar Golum
Golum
21:24 03.01.2021.

Sad ce rezidba jabuka...dobro se placa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije