Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iskrena pjevačica

Nina Badrić osvrnula se na slučajeve koji su potresli Hrvatsku, evo što misli o svemu

Foto: Filip Brala/Pixsell
1/4
06.03.2019.
u 09:34

– Što su djeca radila u takvom nesigurnom okruženju? – pita se pjevačica koja je šokirana monstruoznim činom s Paga.

Ususret međunarodnom Danu žena pjevačica Nina Badrić osvrnula se na položaj žena u našem društvu. U intervjuu koji je dala Storyju pjevačica je položaj žena slikovito opisala kroz potresne slučajeve koji su nedavno šokirali cijelu Hrvatsku.

Osvrnula se na slučaj s Paga i muškarca koji je svoje četvero malodobne djece bacio s balkona na beton, na zločin u Trilju u kojem je 14-godišnjak nožem ubo majku, ali i slučaj jednog našeg političara koji je godinama zlostavljao svoju suprugu.

– Možemo li početi od monstruoznog slučaja s Paga? Što su ta djeca radila u takvom nesigurnom okruženju i u obitelji koja je očito zbog mnogih situacija bila prijavljena Centru za socijalnu skrb? Tko je pomogao i tko je zaštitio tu ženu i njezinu djecu? Toj ženi zasigurno je slomljeno srce – kazala je Badrić za Story pa nastavila: – Potom imamo ženu koju je 14-godišnji sin izbo nožem. Tu je i supruga političara koji ju je godinama zlostavljao, a ona se napokon ''drznula'' prijaviti ga – dodala je Badrić.

Govoreći o konkretnim slučajevima kazala je i kako je još mnogo takvih priča iza zatvorenih vrata nekih nepoznatih žena koje, kako kaže pjevačica, žive u smrtnom strahu ako progovore, a kamoli ako prijave zlostavljače. – Eto, pa vi meni recite kakav je danas položaj žena u društvu? – zaključila je Nina.

Pogledajte i gdje su danas i tko su najveće hrvatske zavodnice.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar BilanMandić
BilanMandić
09:39 06.03.2019.

Ova si je umislila da je bitna lol

AV
avim
10:11 06.03.2019.

Zašto takvo nešto pitati ženu koja nema djecu niti obitelj, da ne kažem muža, ona će to imati kada nađe bogatog poduzetnika iz Rusije ili Srbije

DJ
djobu68
10:21 06.03.2019.

A sto misle Danijela i Ella Dvornik ili Borna Rajic Kotromanic, mozda to za sutrasnje izdanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije