Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANOSNA PJEVAČICA

Nina Badrić oduševila fanove fotografijom u nikad izazovnijem izdanju

Nina Badrić
Foto: Instagram
1/7
13.10.2021.
u 15:08

Nasmiješena Nina pozirala je u kožnim hlačama, a u prvom planu je njen bujni dekolte. Fotografija je u samo sat vremena dobila više od 4000 lajkova i brojne komentare oduševljenih fanova.

Pjevačica Nina Badrić (49) na Instagramu je objavila staru fotografiju na kojoj pozira u izazovnom izdanju. Nasmiješena Nina pozirala je u kožnim hlačama, a u prvom planu je njen bujni dekolte. Fotografija je u samo sat vremena dobila više od 4000 lajkova i brojne komentare oduševljenih fanova. 

Nina s fanovima često dijeli brojne privatne trenutke, ali i motivirajuće statuse. Tako je nedavno najavila životne promjene. 

- Ima tih nekih dana koji ti izmame najveći osmijeh na licu. Danas je bio baš takav dan mada ja kakva jesam i u najlošijima pronađem sreću. Novi početci nove odluke.. I Bog prati hrabre (i lude) Dobro je. Bože hvala ti - napisala je Nina uz fotografiju na kojoj pozira sa širokim osmjehom na licu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

Pjevačica se ovih dana vratila i u studio u kojem je nedavno dovršila novi singl. 

- Nova pjesma “Pamtim” je gotova! Uskoro je puštamo u život, a ja ću vam samo reći da ja imam pamćenje zlatne ribice - našalila se Nina. 

Podsjetimo, pjevačica je nedavno priznala i  kako je promijenila neke životne navike. "Prije kad bih znala pojesti komad mesa, onda bih dva sata odspavala poslije toga, a sada sam čila, mila, vesela. Čak mi je i maserka rekla da mi je bolji tonus kože", rekla je te dodala da se osjeća super i da više nije umorna. 

VIDEO: Sanja Doležal otkrila istinu o Dini Jelusiću i 'pogledu u njezin dekolte' 

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

KA
kažemja
15:34 13.10.2021.

Stara baba.

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
15:16 13.10.2021.

Kaj to pije, sirup za kašalj?

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
16:17 13.10.2021.

šta fotografija radi! Ova dama jest ženstvena i privlačna, ali u stvarnosti nipošto nije ovako lijepa kao na, npr. fotografiji br. 1.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije