Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za pamćenje

Nina Badrić održala koncert u punoj beogradskoj Areni

nina badric
27.10.2012.
u 17:08

- Previše je emocija da bih mogla sabrati sve u jednoj rečenici. Predivna noć. Za pamćenje. Publika me je nosila do kraja i sretna sam. Umorna ali puna radosti - rekla je Nina poslije koncerta.

Nina Badrić sinoć je održala koncert pred prepunom beogradskom Arenom. Već sa prvim taktovima pjesme ”Dat će nam Bog” beogradska publika je pokazala da voli rad hrvatske pjevačice. Publika je gotovo u glas otpjevala  čitav koncert  skupa sa Ninom. Atmosfera nabijena  posebnim emocijama nije prestala od početka koncerta do samoga kraja kada je publika Ninu vraćala dugim aplauzom da sevrati ponovo na bis.

U jednom trenutku Nini je na pozornicu doletio i grudnjkak iz publike i to je bio jedini trenutak koji ju je zbunio. Nina je suvereno vladala scenom i publikom i duhovitim dosjetkama je držala atmosferu gotovo tri sata.  Fantastični gosti koji su se sa mjerom izmjenjivali na koncertu dali su čaroban zacin ovom vrhunskom koncertu. Tony Cetinski, Sergej Četković, Hari Varešanović i Željko Joksimović bili su Ninini glazbeni vitezi na pozornici. Četiri najbolja pjevaća na balkanu bili su glazbeni gosti koji su zajedno sa Ninom otpjevali njezine najveće uspješnice. Posebne ovacije publike izazvala jeplesna skupina “Atomic Dance Factory” iz Zagreba. 

- Previše je emocija da bih mogla sabrati sve u jednoj rečenici. Predivna noć. Za pamćenje. Publika me je nosila do kraja i sretna sam. Umorna ali puna radosti - rekla je Nina poslije koncerta.

Komentara 7

SO
sotokuco
19:43 27.10.2012.

Meni posebne emocije bude zvižduci srba na izvođenje Lijepe Naše. Skoro da svršavam. Toj našoj pevaljci neka emocije budi nešto drugo. Novac, on je kralj, pa taman bio i srbijanski.

BA
baniček
17:25 27.10.2012.

mi i oni se volimo i uvijek smo se voljeli, a do rat je došlo zapravo zabunom...

DU
duxnacije
19:08 27.10.2012.

kakve su to posebne emocije?, kod koga?, mozda kod kod pisca ovog testa, bljuje mi se od vas novinara. tko se to voli? nikad se nismo voljeli niti necemo. mozda cemo ih jednog dana postivati kad plate ratnu odstetu i izraze kajanje za svo zlo koje su uzrokovali a vi piskarala vise dostojanstva a ne glupih i petparackih zakljucaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije