Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne izlaze iz mode

Nina Badrić obožava ove cipele slavne dizajnerice kojima je cijena 5777 kuna i već godinama su u trendu

Foto: Instagram
1/6
17.10.2021.
u 20:30

Ove cipele s potpisom Stelle McCartney često nose Kris Jenner, Kendal Jenner, Oprah Winfrey, Beyonce, a kod naših zvijezda osim Nine ovaj model cipela vole i Severina i Izabel Kovačić.

Model cipela Elyse koje je kreirala modna dizajnerica Stella McCartney u modi su i sedam godina nakon što su se pojavila ne tržištu. Ovaj model u kratkom roku je postao popularan kod domaćih i svjetski poznatih osoba te je i dalje u trendu. Ove platforme jedan su od omiljenih komada naše pjevačice Nine Badrić koja ih je nosila u brojnim prigodama, a sada je objavila fotografiju na kojoj pozira u ovim popularnim cipelama koje je kombinirala sa kaputom svjetloljubičaste boje.

Ove cipele na službenoj stranici Stelle McCartney imaju cijenu 5777 kuna i nešto skuplji su modeli koji imaju zvijezde na sebi, a ove cipele često nose Kris Jenner, Kendal Jenner, Oprah Winfrey, Beyonce, a kod naših zvijezda osim Nine ovaj model cipela vole i Severina i Izabel Kovačić. Nina Badrić je i ispod ove fotografije dobila puno komplimenata na svoj izgled, a pjevačica je nedavno promijenila svoju prehranu i to se odrazilo i na njezin izgled. Naime, odlučila je iz svog jelovnika izbaciti meso.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

- To mi je nekako prirodno došlo. Super mi je, osjećam se bistro, zdravo, odlično i nisam umorna. Prije kad bih znala pojesti komad mesa, onda bih dva sata odspavala, a sad sam čila, mila, vesela. Čak mi je i maserka rekla da mi je bolji tonus kože - izjavila je ovo ljeto.

VIDEO Bruno Petrali (97) najstariji je hrvatski pjevač:"Bitno je da mi je ostala intonacija i ugodan glas"

 

Ključne riječi

Komentara 3

YO
yopi
20:56 17.10.2021.

A veli da ie gladna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije