Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NEMA TI RAVNE'

Nina Badrić objavila nove seksi fotke, fanovi je usporedili s J.Lo.

Nina Badrić
Foto: Instagram
1/11
08.05.2021.
u 20:00

Na Instagramu je objavila fotografiju sa snimanja na kojoj pozira ispred crvenog kauča, odjevena samo u sako, a na nogama ima bijele sandale na petu.

Nina Badrić uskoro će predstaviti novu pjesmu "Ja još uvijek imam istu želju", a za nju je jučer snimala video spot. Na Instagramu je objavila fotografiju sa snimanja na kojoj pozira ispred crvenog kauča, odjevena samo u sako, a na nogama ima bijele sandale na petu.

Obožavatelji su je odmah usporedili s Jennifer Lopez. 

"J. Lo, to si ti?", "Draga Nina, nema ti ravne", "Ista Jennifer Lopez", "Baš si divna", "Nina kao vino", "Čista ljepota", samo su neki od komentara pokraj fotografije. 

Foto: Instagram

Pjevačica stalno objavljuje fotografije na kojima izgleda zanosno i dobiva komplimente kako nikada nije bolje izgledala. Prošle godine 7. ožujka taman prije nego je krenula pandemija koronavirusa Nina je održala zadnji veliki koncert pred publikom i od tada su joj društvene mreže postale najčešći način komunikacije s obožavateljima jer je u zadnjih godinu dana imala malo prilika da im zapjeva i da se sretnu na koncertima. 

- Ovo su teška vremena za sve, ne samo za nas glazbenike. No mi smo jedini od početka ‘lockdowna’ ostali bez ikakve mogućnosti za rad. Prihvatila sam situaciju takva kakva je i ne zanosim se time da ćemo početi raditi do sredine iduće godine. Ova situacija je iskristalizirala osobe i odnose. Izvukla je pravo lice ljudi. Tko je bio dobar, taj je još bolji, a tko je zao, to više ne može skriti. Hvala Bogu što se bavim glazbom pa uvijek mogu pobjeći u svoj skriveni svijet mašte i nota i praviti se da je sve kao u bajci/pjesmi. Nove pjesme i producenti su tu.

Radimo, pišemo, stvaramo neke nove priče i živim za dan kada će se opet moći održavati koncerti i kada ćemo ponovno početi raditi svoj posao. - rekla je Nina na početku 2021. godine u intervju koji je dala za 24 sata i u kojem se osvrnula na to kako je pandemija utjecala na industriju u kojoj ona radi. 

video: Vinko Ćemeraš bio je gost Večernjakove desetke

Ključne riječi

Komentara 8

SA
sargu123
20:20 08.05.2021.

Ta jedino Radeljaku može biti seksi.

GE
geler203
21:06 08.05.2021.

Ovo seksi je sigurno za mazohiste.

DI
dino85
22:53 08.05.2021.

Sve će ona radit samo da nemora sad ići sadit krumpire.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije