Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REKLAMIRALA POLET

Nina Badrić objavila fotografiju iz djetinjstva: 'Kao da mi je predodredio sudbinu'

Foto: Instagram
1/8
20.09.2020.
u 17:36

- Prva fotografija Nine Badrić koja je ikada objavljena. Jedno obično jutro malene djevojčice u igri ispred osnovne skole “Otokar Keršovani” u Zagrebu ovjekovječio je tada svojom kamerom fotograf i kamerman Miroslav Zadro - napisala je Nina

Nina Badrić na Facebooku je objavila fotografiju na kojoj je imala samo sedam godina, a koja je najavila kako će tada sedmogodišnja djevojčica za nekoliko godina postati velika zvijezda. 

Ninu i prijateljicu snimili su ispred škole, a buduća pjevačica pozirala je s novim brojem Poleta, kojeg joj je dao njihov kolporter. Nasmijana Nina pokazala je naslovnicu na kojoj je bila velika pjevačka zvijezda bivše države Slađana Milošević. 

Foto: Daniel Pavlić

- Prva fotografija Nine Badrić koja je ikada objavljena. Jedno obično jutro malene djevojčice u igri ispred osnovne skole “Otokar Keršovani” u Zagrebu ovjekovječio je tada svojom kamerom fotograf i kamerman Miroslav Zadro. I kao da joj je predodredio sudbinu. Ovo je Nina ( 7 godina). Život je ovu djevojčicu odveo na dugo i daleko putovanje...koje još traje - napisala je Nina pokraj fotografije. 

1/10

Fotografija je u dva dana dobila gotovo 3,5 tisuće lajkova,a  fanovi su oduševljeni.

- Ovo je bezvremensko uživanje, ovo smo svi mi ispred naših škola u crnobijelim tehnikama,ali prepuni raznoraznih sreća,radosti,veselja...ja sam ODUŠEVLJENA ovom fotografijom, napisala je jedna pratiteljica. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije