Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
njezin drugi dom

Nina Badrić objavila fotku iz kuće na Hvaru, pokazala unutrašnjost

Foto: Instagram screenshot
1/7
07.09.2020.
u 18:15

Nina gotovo svakodnevno objavljuje fotke s odmora, te pokazuje kako uživa, a sada je pokazala i unutrašnjost vikendice.

Pjevačica Nina Badrić još uvijek je na Hvaru, gdje ljetuje svake godine. Zbog situacije s koronavirusom ne može nastupati, pa je produžila odmor. Nina gotovo svakodnevno objavljuje fotke s odmora, te pokazuje kako uživa, a sada je pokazala i unutrašnjost vikendice. 

"Taman, taman, taman je", stoji uz fotografiju Ninina dnevnog boravka, na kojoj se vidi i blagovaonski stol. Prostoriji, kojom prevladava bijela boja, pjevačica je udahnula život detaljima u plavoj i crvenoj boji

Foto: Instagram screenshot

Prizorima s mora pjevačica se često hvali na društvenim mrežama, a u posljednje vrijeme u prvi plan sve češće ističe svoju liniju. -

Ne zanima me što drugi misle o meni. Komarcima se sviđam - napisala je pjevačica u opisu fotografija na kojoj pozira u jednodijelnom crvenom kupaćem kostimu. Fotografija je u nešto više od sat vremena od objave prikupila više od 10.000 lajkova, a u komentarima su se javile i Ninine prijateljice, pjevačica Lepa Brena s kojom je provela dio odmora na jahti kao i Viktorija Rađa. I jedna i druga emotikonima su dale do znanja da im se ovo Ninino izdanje itekako sviđa. 

 

Ključne riječi

Komentara 3

IR
IraRob
18:28 07.09.2020.

Da li je Nina Badrić ovo zaradila vadjenjem krumpira ili neplaćanjem poreza????

BS
@bserver
23:56 08.09.2020.

Podilaženje i laskanje bez granica i ukusa je postala glavna vrlina današnjeg društva!? Otužno.

LL
lijepa_li si
19:00 07.09.2020.

nina je krasna osoba predivna glasa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije