Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMIJENILA IMIDŽ

Nina Badrić neuobičajenim izdanjem iznenadila fanove: 'Divlje i seksi!'

Foto: Instagram
1/7
03.08.2021.
u 19:26

"Najljepša si", "Nešto novo", "Lokne ti sjajno stoje", "Prelijepa izvana i iznutra", "Savršena", samo su neki od komplimenata našoj pjevačici. Fanovi su primijetili i njen prekrasni osmijeh, pa su joj poručili i kako ima prekrasne zube

Pjevačica Nina Badrić (49) vratila se u Zagreb nakon što je većinu ljeta provela u svojoj kući u Jelsi na Hvaru, a fanove na Instagramu počastila je fotografijom u dosad rijetko viđenom izdanju. 

Ali prvo, neka snimim selfie", napisala je uz fotku na kojoj ima dužu kosu nego inače i kovrče te kompletni make-up.

"Wow! Divlje i seksi", "Najljepša si", "Nešto novo", "Lokne ti sjajno stoje", "Prelijepa izvana i iznutra", "Savršena", samo su neki od komplimenata našoj pjevačici. Fanovi su primijetili i njen prekrasni osmijeh, pa su joj poručili i kako ima prekrasne zube.

Foto: Instagram

Glazbenica je nedavno otkrila da je promijenila neke životne navike te da više ne jede meso.

 - Prije kad bih znala pojesti komad mesa, onda bih dva sata odspavala poslije toga, a sada sam čila, mila, vesela. Čak mi je i maserka rekla da mi je bolji tonus kože - rekla je te dodala da se osjeća super i da više nije umorna. U nedavnom intervjuu za Večernji list kazala je i kako je ovo vrijeme pandemije doživjela kao blagoslov.

- Ovo vrijeme u kojem smo se našli doživjela sam kao blagoslov. Prihvatila sam situaciju i, kako je svima, tako je i meni. Osmislila sam svoj život drugačije i napravila mnoge stvari koje sve ove godine nisam stizala. Imala sam priliku konačno stati. Dane provodim mirno i bez stresa. Rano odem spavati, rano se budim i imam svoju dnevnu rutinu u kojoj mi ponekad i fali vremena da napravim sve što sam zamislila. Ne poznajem život bez rada. I vjerojatno nikada sama ne bih napravila rez u svome poslu da se ovo nije dogodilo. Shvatila sam da sam nedostajala sama sebi - rekla je Nina. 

VIDEO: Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

KR
Krud
19:45 03.08.2021.

Dosadna kao ona Ela.

Avatar Malazan
Malazan
20:20 03.08.2021.

Što starije to češće "pecaju komplimente" po društvenim mrežama. Kad si nezadovoljan svojom nutrinom....

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
22:08 03.08.2021.

Čim se novčanik malo napunio odmah druga priča a koliko plača i kopanja krumpira

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije