Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Toleranca'

Nina Badrić na Gibonnijev koncert došla u pratnji bivšeg supruga

nina badrić
Foto: marko lukunić/pixsell
1/6
22.04.2010.
u 23:24

Odlično raspoložena zagrebačka pjevačica na koncertu splitskog glazbenika nije se odvajala od bivšeg bračnog partnera

- Drhtim od čekanja, ovo su mi tri najdulja sata u životu - priznao je sinoć Gibonni prepunoj zagrebačkoj dvorani Dražena Petrovića koja je podrhtavala kao struna violine na prvi takt njegovog ‘Divljeg cvita’, pjesme kojom je splitski glazbenik otvorio prvi koncert svoje velike turneje ‘Toleranca’. Glazbenoj Gibonnijevoj poslastici nisu odoljeli mnogi poznati parovi među kojima su se sasvim neočekivano našli Nina Badrić i njen bivši suprug Bernard Krasnić.

- Dugo sam slušala Gibin novi album. Na prvu mi se svidjela pjesma ‘Žeđam’, a sad imam neke svoje nove favorite, primjerice pjesmu ‘Slavim dane što si tu’ - simbolično nam je poručila odlično raspoložena Nina koja se tijekom koncerta nije odvajala od svog nekadašnjeg bračnog partnera prema kojem je bila posebno pažljiva.

Na nježne riječi Gibonnijevih pjesama ‘značajne’ poglede razmjenjivali su i pjevač Rafael Dropulić Rafo sa svojom djevojkom Marinom.

- Kad sam bio grunger i metalac Gibonni me nije previše zanimao, ali sad ga slušam. Točnije od odličnog albuma ‘Judi, zviri i beštimje’ - otkrio nam je Rafo koji je sinoć upijao i nove Gibonnijeve melodije. Unicefov ambasador dobre volje brojnu zagrebačku publiku je sinoć doslovno zapalio svojim stihovima, a obožavatelji su mu uzvratili pjevajući u glas i ne štedeći dlanove.

U savršenoj simbiozi prepuna Cibonina dvorana je sinoć doista plesala na svaku odsviranu notu Gibonnijevih balada, a istu vatrenu atmosferu jedinstveni Splićanin i njegovi gosti ponovit će sutra u isto vrijeme i na istom mjestu.

Komentara 6

AV
avijaticar
09:47 23.04.2010.

jadan bernard,sprasila ga je. bolje je trazila i bogatije,, nina-jel te ostavio onaj tvoj srpski tajkun nakon barbadosa,pitam se,bernarde bjezi od nje,,

ČO
čombe
10:31 23.04.2010.

Nina, Nina ... Ja sam mislio da si ti ipak malo inteligentnija žena ...Sada vidim kako sam bio u velikoj zabludi ...Ti si zaslužila pravog macho muškarca u punom smislu te riječi a ne maminu bebicu ...

LE
leona
15:47 23.04.2010.

a čuj ako se vole nek su zajedno..želim im sreću ovaj put!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije