Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oduševljenje

Nina Badrić na bini pustila suzu

Nina Badrić
Foto: Zdenko Balog
1/3
21.06.2010.
u 20:40

Iznenađena gestom djevojčica, koje su od riječi do riječi pjesmom pratile nju i njezinu dvosatnu svirku, 37-godišnjakinja nije uspjela zadržati navalu emocija.

Nina Badrić ponovno je pustila suzu. Ali radosnicu! Naime, nakon što je proteklog vikenda, na bini 43. Križevačkog velikog spravišča otpjevala svoj stari hit "Ja sam vlak" pjevačici su u naručje, s cvijećem u rukama potrčale male obožavateljice. Iznenađena gestom djevojčica, koje su od riječi do riječi pjesmom pratile nju i njezinu dvosatnu svirku, 37-godišnjakinja nije uspjela zadržati navalu emocija.

U znak zahvalnosti sa scene "Spravišče" poslala im je još svojih uspješnica i time dodatno začinila atmosferu križevačkog trga na kojem je sinoć pjevao Marko Tolja.

Ključne riječi

Komentara 5

DA
damirtankovic
01:25 22.06.2010.

Uopće mi nije čudno da ovakve pozitivne članke u vezi \"zvijezda\" niko ne komentira, jer su svi zauzeti komentiranjem članaka tipa: tko je koga ostavil, rastavil, sastavil, poje..l itd. To je pravi dokaz kulture i obrazovanja !!!

MA
Mayhaelo
16:21 22.06.2010.

@ damirtankovic. Doista..., ali ne znam zašto je to tako. Pa pogledaj pod rubriku kultura, niša - jedino ukoliko se pojavi članak, kao što je slučaj ovih dana, gdje umjetnik masturbira u MSU. - No, svaka čast Nini! Jedna je od rijetkih hrvatskih pjevačica koja dostojno hoda kroz ovo jadno celebrtijevsko polje puno kojekakvih anonimusica Lambaša, Dikana, Silva ili čega već... Samo tako dalje!!!

Avatar kelt
kelt
22:40 22.06.2010.

Joj i moja je sestrična sluša od valjda 3. godine i sve je riječi već tada znala :-D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije