Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaljubljena Nina

Nina Badrić: Ljubav je opet pronašla mene i Bernarda

nina
Arhiva VL-a
18.05.2010.
u 10:52

Nina i Bernard zajedno su proveli više iod devet godina, a prije pola godine rastali su se bez uzajamnog vrijeđanja.

Nastavak ljubavne priče između Nine Badrić (37) i Bernarda Krasnića (31), koji je započeo na Gibonnijevu koncertu, dobiva sve ozbiljnije ljubavne konture. Pjevačica je u intervjuu Graziji izjavila kako ih je međusobna ljubav na jedan čudesan način pronašla i ponovno spojila. Priznala je kako je jako teško proživljavala razvod, a u nekim se trenucima osjećala kao da ju je pregazio vlak.

Tvrdi da nikad nije htjela plakati po novinama i tako sebi povećavati popularnost, stisnula je zube i pokušavala to junački odraditi. Nina i Bernard zajedno su proveli više od devet godina, a prije pola godine rastali su se bez uzajamnog vrijeđanja, dostojanstvo i civilizirano. Sada uživa u novim lijepim trenucima sa svojom "starom ljubavi".

Ključne riječi

Komentara 12

PL
pluton
11:45 18.05.2010.

Svu sreću im želim. Fala bogu da mogu procitat i neki pozitivan primjer.

KA
Karla
11:58 18.05.2010.

Izuzetno mi je drago da je sve tako zavrsilo i nadam se da ce tako i ostati. Jako volim i cijenim Ninu i kao osobu i kao pjevacicu i sad sam sigurna da je ona osoba koja cijeni i njeguje prave vrijednosti u zivotu. Bravo za Ninu i Bernarda!!!

DO
doktorica
09:23 22.05.2010.

Baš

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije