Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opet bi se udala

Nina Badrić je, kaže, zaljubljena, a šuška se u Gorana Bogdana

Nina Badrić
Foto: Instagram
10.04.2015.
u 17:04

Pjevačica i glumac druže se u Beogradu, a sve su glasnija govorkanja kako ih već tri mjeseca osim prijateljstva veže i ljubav

Šuška se šuška da je pjevačica Nina Badrić ljubavnu sreću potražila u zagrljaju zgodnog glumca Gorana Bogdana. Nakon što je Goran lani bio zvijezda njezina spota, par se ovih dana druži u Beogradu gdje ona ima koncert, a Bogdan promovira film "Bit ćemo prvaci svijeta".

Iako svoju vezu ne žele javno potvrditi, Nina je za srpske medije ipak kazala da je sretna i zaljubljena.

– Jako sam zaljubljena! Vjerujem u brak i opet bih se udala. Jesam li s Goranom? Neka publika sama prosudi, kazala je zgodna pjevačica zagonetno za srpski Blic. Nina, 42-godišnjakinja, i 12 godina mlađi Goran navodno su u vezi već tri mjeseca, a šuškanja potpiruju i čestim zajedničkim selfijima koje svako malo objave na društvenim mrežama.

>>Nina Badrić odgovorila na napise o vezi s Goranom Bogdanom!

>>Nina je konačno pokleknula, sviđa li vam se njena promjena?

Komentara 1

ZA
zambezi
17:33 10.04.2015.

E,pa nemrem bilivit da bi Goran bas s tom djevojčicom poceo trosit svoju mladost. Al hu nouz,muski su cudni. Tu i sebe ubrajam. Nee,mladja je Nina od mene i nebi s menom ni pod obrisala,al meni ona nije nimalo napeta :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije