Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posebna želja

Nina Badrić iskreno progovorila o ljubavi s bivšim suprugom i majčinstvu

Foto: Instagram
1/8
19.06.2019.
u 09:22

Nakon kraha braka Nina je osvijestila kakvog partnera želi uz sebe, a najvažnije joj je, priznaje, da je s tom osobom prvenstveno veže prijateljstvo.

Sunčeve zrake proteklih dana Nina Badrić upija na Hvaru. Pjevačica je spojila ugodno i korisno pa je tako, osim za odmor, vrijeme na Jelsi iskoristila i za snimanje novog spota  za pjesmu ''Volim te, volim'' u kojem joj partnera glumi naš poznati glumac Slavko Sobin. Za časopis Glorija Nina je ispričala kako se sa Slavkom upoznala tek dva dana prije snimanja i odmah je ostala oduševljena njegovom energijom.

No, kada je riječ o privatnom životu svoje ljubavne partnere Nina nije sklona pretjerano eksponirati. Jedan od muškaraca koji je obilježio njezin život bio je i bivši suprug Bernard Krasnić, a njihovu ljubav opisala je kao ''mladenačku i pomalo nezrelu''. Nakon kraha braka Nina je osvijestila kakvog partnera želi uz sebe, a najvažnije joj je, priznaje, da je s tom osobom prvenstveno veže prijateljstvo.

– Ljepše je proći i neke teže trenutke kad je pokraj vas osoba koja će sve okrenuti na dobro. To je za mene idealan muškarac. A sasvim mi je svejedno kako izgleda. Bitno da je realiziran u svojem poslu jer ne može biti sretan kraj ako se muškarac osjeća ugrožen uz uspješnu ženu – izjavila je Nina koja je uvjerena da nije slavna da bi joj na ljubavnom planu bilo sve drukčije.

– Sigurna sam da bi apsolutno sve bilo drukčije. Da sam obična Nina koja radi neki uobičajeni posao, ne bih osjetila ni toliko simpatija, ali ni toliko predrasuda. Od muškaraca dobivam laskanja i komplimente, ali osjetim i njihov strah prema sebi, pitanje što bi mi mogli ponuditi – iskreno govori pjevačica i dodaje kako nema problema s time da ostane sama ako joj je tako određeno. Ipak, priznaje kako u posljednje vrijeme  sve više razmišlja o majčinstvu.

– Mislim da u svakoj ženi gori žar za majčinstvom. Ali kad neko vrijeme prođe, počneš i na taj iskonski nagon drukčije gledati. Voljela bih udomiti dijete jer mislim da jako mnogo mogu dati nekom malom biću i kao zrela osoba lijepo ga provesti kroz život. Za donijeti takvu odluku čovjek mora biti jako ozbiljan i odgovoran. No s druge strane, nikad ne znate što život nosi. Poznajem žene koje je majčinstvo iznenadilo u nekim kasnijim godinama, kad su već mislile da im se takvo što više ne može dogoditi – istaknula je Badrić za Gloriju.

Pogledajte i koji su estradnjaci postali duhovnjaci.

Ključne riječi

Komentara 13

SA
sargu123
09:49 19.06.2019.

Jao koliko žbuke na licu ova ima!

IR
IroničnoSarkastičniCinik
11:39 19.06.2019.

Možda se još možeš prodati nekom polovnom šeiku sa 80 godina koji ima u zalihi tridesetak žena.

Avatar Meri
Meri
10:04 19.06.2019.

O Nina draga , tebe i tvoj brak unistili su beogradski krimosi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije