Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez Dore

Nina Badrić ide na Eurosong: Osjećam se kao nogometna repka

nina badrić
Foto: andreja damjanović
1/4
10.01.2012.
u 07:00

– Ovo je za mene i čast i izazov, a mislim da je najvažnije biti svoj i imati kvalitetnu pjesmu. Radujem se svemu ovome i daj Bože da nas posluži ove godine i malo sreće – kazala nam je Nina Badrić.

Prošlogodišnja Dora nije se nikome urezala u najbolje sjećanje pa HTV neće ponavljati formu reality showa, u kojem gledatelji kroz sedam emisija odlučuju koga će poslati na Eurosong. Ove su godine izravno odabrali predstavnika, a Elizabeth Homsi, urednica Zabavnog programa HTV-a, potvrdila nam je da je izbor pao na Ninu Badrić. Nagrađivanu zagrebačku pjevačicu zatekli smo na odmoru izvan Hrvatske, kaže da je s velikim zadovoljstvom prihvatila poziv.

“To mi je čast i izazov”

– Osjećam da imam kvalitetnu pjesmu u koju vjerujem i da je ovo trenutak u kojem su se poklopile zvijezde i nebo. I HRT i ja dat ćemo sve od sebe da na najbolji mogući način predstavimo Hrvatsku. Imamo težak put kvalifikacija. Otprilike kao nogometna repka samo što sam ja i izbornik i strijelac! (smijeh) Prvo moramo proći polufinalno natjecanje koje Hrvatska nije prošla zadnjih nekoliko godina, a onda ćemo razmišljati dalje. Ovo je za mene i čast i izazov, a mislim da je najvažnije biti svoj i imati kvalitetnu pjesmu. Radujem se svemu ovome i daj Bože da nas posluži ove godine i malo sreće – kazala je Nina Badrić za Večernji list.

Jak vokal

– Tražili smo glazbenika jakog vokala, da ga prati svjetska produkcija, da se uklapa u urbanu priču i da nije prethodno predstavljao Hrvatsku na Eurosongu. Kad tako postavite stvari, Nina Badrić se sama po sebi profilirala kao izbor – objašnjava Homsi.

– Dora ide već 20 godina i isprobali smo sve moguće varijante. Slali smo i direktne pozive tekstopiscima, a sada smo se odlučili za direktan poziv izvođačima. To je praksa mnogih zemalja, a mi smo željeli napraviti zaokret – kazala je Homsi.

Početkom ožujka predviđene su dvije večeri Dore. Prva večer bit će posvećena dosadašnjim pobjednicima natjecanja, a druga Nini koja će tada otpjevati i pjesmu s kojom će u Bakuu, glavnom gradu Azerbajdžana, pokušati Hrvatskoj osigurati što bolji plasman

Ključne riječi

Komentara 61

TM
toni-mkd
23:39 10.01.2012.

@!hrvatski sokol A mogao si jednostavno reci koga briga za Srbije i gotovo! Ne bi prouzrokovao polemike! :)

Avatar patkovic
patkovic
16:04 10.01.2012.

a radojka šverko?

KU
kukuriku
16:10 10.01.2012.

..a na klaviru (bilom-Steinwayu) drug-Josipovic´..!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije