Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Protiv tračeva

Nina Badrić i suprug Bernard zajedno uoči koncerta

nina badrić
Goran Stanzl
07.11.2011.
u 18:30

Iako se nagađalo da par, koji mjesecima nije viđen u javnosti, više ne živi zajedno, oboje su nosili prsten na ruci

Prije humanitarnog koncerta “Moj je život moja pjesma” Nina Badrić (39) bila je na primanju u nizozemskom veleposlanstvu sa suprugom Bernardom Krasnićem (33). Iako se nagađalo da par, koji mjesecima nije viđen u javnosti, više ne živi zajedno, oboje su nosili prsten na ruci. Nina je nedavno otkrila kako je u ljubavi odlično, a tračeve da je njen brak u krizi nije htjela komentirati.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
mare0801
05:56 08.11.2011.

ajme meni,ma grubo ih je vidjeti zajedno,pari mu učiteljica.Nina preporučujem ti da nađeš nekoga ravnog sebi,balavo je to previše.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije