Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabava

Nina Badrić hitom 'Dat će nam Bog' otvorila ledeni spektakl na Šalati

hokej poznati (1)
Foto: pr
1/4
02.02.2013.
u 14:59

U hokeju su u petak navečer uživala brojna imena društvenog života kao što su tenisač Ivo Karlović, Marija Borić, Ivan Glowatzky, Mihovil Horvat i brojni drugi

Upravo tamo gdje je prije 51. godinu započela hokejska priča zagrebačkih Medvjeda, pod zvjezdanim nebom gradskog klizališta Šalata, već četvrtu sezonu za redom hokejaši zagrebačkog Medveščaka odigrali su najiščekivaniju utakmicu sezone.

Ledeni spektakl pod zvijezdama u petak navečer otvorila je Nina Badrić hitom \'Dat će nam Bog\' dok su u hokeju uživala brojna imena društvenog  života kao što su tenisač Ivo Karlović, Marija Borić, Ivan Glowatzky i brojni drugi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije