Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne odustaje

Nimalo ugodan prizor: Trump opet pokušava uhvatiti Melaniju za ruku

Foto: Reuters/Pixsell
1/6
25.04.2018.
u 12:41

Kamere su zabilježile novi pokušaj Trumpa da uhvati suprugu za ruku, a snimka je postala viralni hit.

Prva dama Amerike Melania Trump opet se potrudila da ona i suprug Donald postanu viralni hit.

Tijekom službenog posjeta francuskog predsjedničkog para Brigitte i Emmanuela Macrona američki predsjednik pokušao je uhvatiti ruku svoju supruge dok su se zajedno fotografirali, ali Melania je opet ljutito odgurnula njegovu ruku, a sve su zabilježile i kamere.

 

 

Uporni Donald nije odustao, pokušavao je i dalje, htio je uhvatiti suprugu barem za prst, ali ona je bila uporna i nastavila ga je odgurivati. Melania je u već nekoliko navrata u javnosti odbila primiti Trumpa za ruku, a najviše takvih primjera zabilježeno je otkako su postale aktualne priče o Trumpovoj nevjeri.

Ovakvim ponašanjem Melania zapravo sve više potvrđuje napise američkih tabloida koji tvrde da brak američkog predsjedničkog para postoji samo na papiru. 

1/15
Ključne riječi

Komentara 53

Avatar Zgubider.
Zgubider.
23:35 25.04.2018.

Pa taj panj ne može ni doma reda napravit!

Avatar krile11
krile11
13:49 25.04.2018.

Pa nije ga idgurnula.Naprotiv,uhvatila ga he za ruku

DU
Deleted user
23:32 25.04.2018.

On je njen muž i može je uhvatit za bilo što.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije