Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Televizijska premijera

Nikolina Tomljanović snimila spot za singl 'Volim te'

nikolina tomljanović
Foto: PR FOTO
1/3
19.01.2015.
u 12:00

Pjesmu "Volim te" Nikolina je uživo predstavila na Zagrebačkom festivalu koji se se održao ovog petka, 16.1. u Hypo Event Centru Zagreb

Nakon radijske premijere, Nikolina Tomljanović publici će predstaviti i video uprizorenje svog aktualnog singla ''Volim te'' - premijera video spota dogodit će se danas u emisiji TOP.HR na RTL2 televiziji.

Režiju spota potpisuje Riječanka Kristina Barišić, a prekrasni kadrovi snimljeni su na ranču 'Sivi vrabac', te u klubu Život i Caffe baru Falcon. 

- Moj treći samostalni singl, pjesma "Volim te", dobila je video uprizorenje i skorašnju premijeru na Top.hr. Kao i za pjesmu "Budi tu", spot za "Volim te" potpisuje mlada riječka redateljica Kristina Barišić koja je na svoj način željela prikazati ljubav dvoje mladih ljudi i njihovo nastojanje da učvrste i održe svoj odnos. Osim spota, prava prilika da se predstavim publici  novom pjesmom bit će Zagrebački festival. Haljina i cipelice su spremne i neka show počne. - izjavila je Nikolina.

>>Nikolina Tomljanović: Uživam u finim kolačićima i toplini svog doma

>>Nikolina Tomljanović objavila singl 'Pokloni mi zagrljaj'

Komentara 1

MC
Meggie_cleary
17:55 19.01.2015.

Lijepo je da country štih u Hrvatskoj nije spao na poskocice Lidije Bačić nego se snimaju i ovakve-kvalitetne i njezne pjesme odlicne izvedbe.Taman za Valentinovo:).Bravo,Nikolina! A Lidiji Bačić poruka da poslusa ovo i vidi kako se to radi.Nedavno je izjavila da se u spotu za Kaktus razgolitila jer zna(!) da bi obozavatelji to zeljeli od nje a ona je tu da im ispuni zelje.Haha,jadne li izlike!I druge se skidaju,ali ne traze izliku za to,pogotovo ovako prozirnu. Ono sto bi publika htjela docekati od tebe,Lidija,je kvalitetna pjesma,ali cisto sumnjam da ces im tu zelju pohitati ispuniti.Eh

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije