Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Nikolina Ristović pozirala u uskoj haljini tijekom izlaska: 'Što se dogodi na partiju, ostaje tamo'

Foto: instagram
1/13
06.12.2021.
u 12:18

Bivša televizijska voditeljica pozirala je u plavoj, šljokičastoj, uskoj haljini s velikim prorezom te istaknutim dekolteom.

Bivša televizijska voditeljica Nikolina Ristović (45) Na svojem je Instagram profilu podijelila fotografiju iz noćnog izlaska. Ristović je pozirala u plavoj, šljokičastoj, uskoj haljini s velikim prorezom te istaknutim dekolteom. Kombinaciju je upotpunila štiklama s neobičnim uzorkom. „Jedine dvije od jučer na kojima sam koliko-toliko pod kontrolom. Sve kasnije… Ajmo reći ovako: što se dogodi na partiju, ostaje na partiju!“, napisala je te zaželjela sretan rođendan prijateljici. 

U komentarima su joj pratitelji pisali komplimente. „Woow“, poručili su joj te dodali emotikone srca. „Divna“, pisali su joj. „Obožavam te“, „Ljepotice“, „Zgodna“, još su samo neki od komentara.

Podsjetimo, Nikolina se nedavno pohvalila obiteljskim fotografijama iz Edinburgha. Tamo je otputovala, jer je njezina kćer Hana završila prestižan studij medicine. Hanu je Nikolina dobila u vezi s novinarom Markom Cigojem, a još ima i kćer Unu Sofiju (6) s povjesničarem Vidojem Ristovićem.

VIDEO Alec Baldwin dao prvi intervju nakon ubojstva snimateljice na setu filma 'Rust'

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar xilandar
xilandar
12:42 06.12.2021.

Jos jedna Srpska snasa...

IP
info_punkt
13:04 06.12.2021.

lijepa žena

DU
Deleted user
12:36 06.12.2021.

Onaj tko te u živo nije vidio ne zna što gleda na slici! Ženo bila si moj san dok te nisam onoga dana vidio u Importane centru, propali su mi svi snovi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije