Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oduševila obožavatelje

Nikolina Ristović pozirala u toplesu: Idem gdje god me moja kreativnost odvede

Nikolina Pišek
Foto: Krasnodar Peršun/HRT
1/8
14.09.2020.
u 17:30

Voditeljica je dala naslutiti kako priprema neki novi projekt, ali nije još otkrila o čemu je točno riječ.

Voditeljica Nikolina Ristović za novu objavu na Instagramu u samo dva sata dobila je preko dvije tisuće lajkova i opet je obožavatelje oduševila svojom savršenom figurom. - Odlazim gdje god me moja kreativnost odvede - napisala je 47-godišnja voditeljica uz fotografiju na kojoj je u toplesu i dala je naslutiti kako radi na nekom novom projektu, ali nije otkrila o čemu se točno radi. Vježbanja se Nikolina nije odrekla ni tijekom godišnjeg odmora i pokazala je kako joj je boks jedna od aktivnosti kojima svoju liniju drži u formi.

Foto: Instagram screenshot

Boks joj sigurno služi i za izbacivanje stresa s kojim se neplanirano susrela i tijekom odmora u Dalmaciji kada je vlasnik vile u kojoj se odmarala izbacio nju i njezinu obitelj i prijatelje. Podsjetimo, Nikolina i njezina obitelj dvanaestog dana boravka u vili u Kaštelima, s 30. na 31. srpnja, izbačeni su na ulicu i ostavljeni bez stvari u vrijednosti između 275 i 300 tisuća eura.

Navela je da je riječ o novcu u gotovini (65 do 68 tisuća eura), muškom satu Custos (18 tisuća eura), satu Rolex Daytona rose gold (35 tisuća eura), narukvici Cartier Love s brilijantima (40 tisuća i 600 eura), muškom satu Pierre Kunz (zlato) 13/50 (25 tisuća eura), ženskom prstenu Cartier Panther (25 tisuća eura) te Chopard prstenu 3.75 ct (bijelo zlato) u vrijednosti 65.000 eura.

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 12

ME
medvjedic
18:06 14.09.2020.

Ova ženska je sva umjetna.Što je dobro učinila da joj pridajete pozornost ???

SH
Shtanga
18:09 14.09.2020.

Štraca

SO
Sobrudolf
19:42 14.09.2020.

A gdje je toples?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije