Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Zapalila" Instagram

Nikolina Ristović pozirala u badiću i raspametila pratitelje: "Vrijeme je protiv tebe nemoćno"

Foto: Instagram
1/6
30.07.2021.
u 20:15

Nikolina Ristović (45) pratitelje je oduševila najnovijom objavom na Instagramu. Pozirala je u jednodijelnom bijelom badiću, a kameri je okrenula leđa.

Nikolina Ristović (45) pratitelje je oduševila najnovijom objavom na Instagramu. Pozirala je u jednodijelnom bijelom badiću, a kameri je okrenula leđa.

Iako je u hashtagovima naglasila da trenutno uživa na odmoru, lokaciju nije otkrila, ali je zato oduševila pratitelje koji su joj ispod fotografije napisali brojne komplimente.

Foto: Instagram/ nikolina_pisek

"Predivna si", "Vrijeme je protiv tebe nemoćno", "Ovo može ubiti", samo su neki od komentara, a oglasio se i Neven Ciganović koji je stavio emotikone srca i vatrice kojima je poručio da Nikolina izgleda fantastično.

Nikolina je ranije objavila još jednu fotografiju koja je "zapalila" Instagram, a pozirala je u kratkoj haljini s dubokim dekolteom. Ispod fotografije je napisala zanimljiv opis iz kojeg se dalo zaključiti da je u izlazak išla bez djece.

Foto: Instagram/ nikolina_pisek

"Početak večernje terapije. Ritualno spaljivanje koje je s vremena na vrijeme obavezno i prakticira se i u primitivnim kulturama. Mini egzorcizam ili istjerivanje nagomilanih demona različitim metodama i sredstvima. Osobito se preporučuje zaposlenim roditeljima male djece, a i svima ostalima. Uživajte u procesu", napisala je Nikolina i nasmijala pratitelje.

>> Pogledajte kako slavni Roger Federer uživa na odmoru u Hrvatskoj 

Komentara 10

DU
Deleted user
21:01 30.07.2021.

Dobro, ak se ne varam ,sad sljedeća "ljepotica je Brena, , pa onda, Neda, pa onda Seve, pa onda, malo Bajagić, pa Čole, pa potom sledeći. Ovi sa istočnim pedigreom, od kad se rode pa do smrti, a neki i poslije, kod nas su" lepotani i lepotice, makar zgledaju ko mumije. Ovi naši nisu im ni do koljena.

JO
Jose Oklahoma
21:00 30.07.2021.

Odvratna fotka. Da se čovjeku okrene želudac...

PE
PetiElement
21:11 30.07.2021.

Ak' su joj "pratitelji".. naravno da su "raspamećeni".... da imaju pameti ne bi pratili ovog stvora

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije