Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odgovorila joj

Nikolina Ristović oduševila dekolteom u ljetnoj haljini, pratiteljica joj zamjerila jednu stvar

Foto: Instagram
1/7
18.10.2020.
u 09:00

"Nostalgična", napisala je voditeljica uz fotografiju koja je najvjerojatnije nastala dok se ovo ljeto odmarala na Hvaru.

Voditeljica Nikolina Ristović novom je fotkom na Instagramu izazvala pravu pomutnju. Naime, objavila je fotku na kojoj pozira u ljetnoj haljini, a njezin dekolte upao je u prvi plan. 

"Nostalgična", napisala je uz fotografiju koja je najvjerojatnije nastala dok se ovo ljeto odmarala na Hvaru.

Mnogi su joj u komentarima pisali kako je predivna, i haljina i voditeljica, te da joj Hvar dobro stoji, no našao se i jedan malo manje pozitivan komentar. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Baš si lijep prizor kao majka", odbrusila je Nikolini nepoznata pratiteljica zbog istaknutog dekoltea, a Nikolina joj je odmah odgovorila.

"Da, majke su poznate po tome da nemaju tijelo. Ja ga, nažalost, imam. I čak ga volim. Dobro mi služi", odgovorila joj je Nikolina i prikupila brojne lajkove, no komentar više nije vidljiv.

Ključne riječi

Komentara 12

DU
Deleted user
09:28 18.10.2020.

Grda je ko poziv u vojsku!

Avatar Cokolinda
Cokolinda
09:13 18.10.2020.

Jel i ova sa Srbinom???

KA
kacavenda
09:19 18.10.2020.

Uzas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije