Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dosta joj je

Nikolina Ristović novom objavom zbunila pratitelje: 'Pakiram za Švecku i prodajem pištolj'

Nikolina Pišek
Foto: Instagram
1/8
06.03.2021.
u 12:15

- Pakiram za Švecku, majke mi... I prodajem pištolj kao nov, jednom korišten. Fotografija ne odaje trenutačno stanje, snimana je u mrvicu sretnijim, suncem okupanim okolnostima, napisala je voditeljica pokraj svoje fotografije

Nikolina Ristović novom je objavom na Instagramu zbunila svoje pratitelje. 

- Pakiram za Švecku, majke mi... I prodajem pištolj kao nov, jednom korišten. Fotografija ne odaje trenutačno stanje, snimana je u mrvicu sretnijim, suncem okupanim okolnostima, napisala je voditeljica pokraj svoje fotografije.

- Ja bih pištolj bar jednom iskoristila bar u zrak, poručila joj je jedna pratiteljica. 

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, Nikolina i njena kćerkica Una Sofija (5), nedavno su preživjele trovanje ugljičnim monoksidom u njihovom zagrebačkom stanu.

Razlog trovanju je, kako nam je Nikolina dodatno pojasnila, ugljični monoksid zbog puknute plinske cijevi u zgradi na kojoj se vrši sanacija.

– Istina je da se to dogodilo i trenutačno je policija na uviđaju kako bi utvrdila okolnosti. Ja samo mogu pretpostaviti da je u pitanju puknuće cijevi zbog sanacije zgrade koja se trenutačno odvija. Servis smo obavili u srijedu i bilo je sve u redu s plinskim instalacijama, a ovo se dogodilo sa subote na nedjelju. Mojoj kćeri Uni ustanovljeno je teško trovanje. Ne znamo još kakve će biti posljedice. Morat će na neurološka ispitivanja, a ja moram obaviti pretrage srca i pluća – kazala nam je umornim glasom voditeljica koju su spasili prijatelji provalivši u stan nakon što više nije odgovarala na pozive supruga Vidoja, koji je u tom trenutku bio u Beogradu.

Dva tjedna nakon šokantnog događaja Nikolina se oglasila na svom Instagramu i otkrila da se trenutno osjeća dobro. - Zahvaljujem svima koji su pitali, a nisam stigla odgovoriti. Dobro smo, pazimo na sebe i uživamo u nadolazećem proljeću. I zahvalna sam na slučajnom i dobro odradjenom prvom influenserskom zadatku. Slučajno sam saznala da su zalihe detektora za CO u Zagrebu potrošene. Bravo za sve vas koji ste ih nabavili! I ne, nemam nikakav lukrativan interes po ovom pitanju... Naša sigurnost u ovom slučaju mi je nagrada - napisala je Nikolina.



 

 

Ključne riječi

Komentara 11

SA
sargu123
12:33 06.03.2021.

Idi i ne vraćaj se i ne javljaj!

Avatar salaso
salaso
12:51 06.03.2021.

Možeš sad pakirat ..ide ljeto...ček dok zapuše tamo..begat ćeš ti za split, kad je u njemu u 12 mj 15 ....

DI
Diesel
13:37 06.03.2021.

Sto bi ti mogla tamo delati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije