Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikolina Pišek:

'Crvenokose se zabavljaju najbolje'

Nikolina Pišek
Foto: Facebook
1/2
23.02.2014.
u 17:00

Nikolina se pohvalila i fotografijama s Randheli Islanda, gdje je bila na romantičnom odmoru sa suprugom Vidojem

– Crvenokose se zabavljaju najbolje – napisala je voditeljica Nikolina Pišek Ristović ispod fotografije koju je objavila na Facebooku i na kojoj se pohvalila da je postala crvenokosa.

Mnogi su odmah komentirali kako s novom bojom Nikolina neodoljivo podsjeća na Hurem iz “Sulejmana Veličanstvenog”. Nikolina se pohvalila i fotografijama s Randheli Islanda, gdje je bila na romantičnom odmoru sa suprugom Vidojem.

Foto: Anto Magzan/PIXSELL

>>Nikolini Pišek napali brata i pse, jedan uginuo

Komentara 2

MA
matador007
17:36 23.02.2014.

Ne,dušo,nego sponzoruše sa želucem od željeza kakvog ti imaš.

Avatar billybull
billybull
18:28 23.02.2014.

ma gle ti vidoja u odijelu I s tenisicama...gdje su sada "modni magovi" vecernjaka?...ah, da...uz put, zasto je odmor srpskog bracnog para vijest za vecernji?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije