Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
primijetila je

Nikolina objavila fotku u badiću i pokazala dekolte. Pratiteljica: 'Malo se nakrivio beton'

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/9
18.08.2020.
u 19:30

Nakon što je voditeljica objavila fotku u bijelom badiću, jedna pratiteljica je primijetila nešto neobično. Naime, ona tvrdi da je Pišek fotku photoshopirala.

Voditeljica Nikolina Pišek proživjela je pravu dramu na ljetovanju, no još uvijek se ne želi vratiti doma, te se odmara na moru. Gotovo svakodnevno objavljuje atraktivne fotografije u badićima, za koje dobiva gomilu lajkova i pozitivnih komentara. 

Foto: Instagram screenshot

No nakon što je objavila fotku u bijelom badiću, jedna pratiteljica je primijetila nešto neobično.

Naime, ona tvrdi da je Pišek fotku photoshopirala.

"Malo se nakrivio beton u pozadini i ruka se "ne poklapa". Zbilja ste prezgodna žena, ne treba vam toliko photoshopa. I bez toga izgledate odlično", napisala joj je. 
Podsjetimo, dvanaestog dana boravka u vili Nikolina i suprug Vidoje Ristović, s 30. na 31. srpnja, izbačeni su na ulicu i ostavljeni bez stvari u vrijednosti između 275 i 300 tisuća eura. Navela je da je riječ o novcu u gotovini (65 do 68 tisuća eura), muškom satu Custos (18 tisuća eura), satu Rolex Daytona rose gold (35 tisuća eura), narukvici Cartier Love s brilijantima (40 tisuća i 600 eura), muškom satu Pierre Kunz (zlato) 13/50 (25 tisuća eura), ženskom prstenu Cartier Panther (25 tisuća eura) te Chopard prstenu 3.75 ct (bijelo zlato) u vrijednosti 65.000 eura.

Ključne riječi

Komentara 3

KA
Kana
23:13 18.08.2020.

Ma šta će njoj fotoshop, kad je na tisuće eura potrošila na izgled, ja neznam ima li ona iśta prirodno na sebi, od cica, nosa, usta, botoxa na licu, stražnjice, pa se pitam, o kakvoj mi ljepotici pričamo.

PI
Piksy
06:41 19.08.2020.

A jeste dosadni s njom i s tim podsjecanjem sto joj se na ljetovanju dogodilo..ponavljate se ko papige

FA
fajlpz
05:46 19.08.2020.

Pišete o pustim eurima .Imate li vi fokaza za to ili je gospoja to rekla a vi prenjeli. A da zaboravili ste torbicu za psiča od 124536 eura.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije