Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brak

Nikolina o suprugu Vidoju: On je muška sponzoruša

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/8
28.06.2018.
u 11:48

Voditeljica Nikolina Pišek Ristović u šali je rekla kako je suprug pao na njeno bogatstvo, a ne na njenu ljepotu.

Nikolina Pišek Ristović za Blic na jednom je estradnom događaju u Beogradu otkrila čime je to osvojila supruga Vidoju Ristovića. Voditeljica tvrdi kako nije ljepotom osvojila svojeg supruga.

– Pao je na bogatstvo, na lovu. Sponzoruša muška, to je on – sa smiješkom je rekla Nikolina. Otkrila je i kako se najviše svađaju oko umjetnina koje Vidoje donosi kući.

– Mi se stalno svađamo oko umjetnina, ja ih mičem, a on ih donosi, vodi se rat za teren. Meni je dosta pogodovala kći Una s obzirom na to da je za dijete koje tek uči hodati poprilično nezgodna situacija biti u takvom okruženju – rekla je voditeljica koja sada ima angažman na televiziji "Hepi" gdje vodi kviz  "Soba sreće".

U razgovoru je istaknula i kako ne može reći da joj je ljepota u karijeri odmogla i kako bi se o tome dalo polemizirati.

– Koliko tko dobro izgleda i što ja mislim o sebi – iz dana u dan se mijenja. Nekako mislim da sam bolje upakiran prosjek – kaže Nikolina. 

1/8

Komentara 30

BU
Budak
11:55 28.06.2018.

Dnevne vijesti iz Jugoslavije u kojima se društveni ološ kao prostitutke predstavljaju kao nositelji štafete bratsta i jedinstva. Degutantno.

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
12:25 28.06.2018.

Još da Avu udamo al ne ide lako !

Avatar RuAF
RuAF
13:24 28.06.2018.

On je pao na njezinu čednost, a ona na njegovu ljepotu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije