Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagonetna

Nikolina iz "Braka na prvu" poslala tajanstvenu poruku: Laž obično ubija prijateljstva...

Foto: Instagram
1/6
18.05.2020.
u 20:06

Nikolina Tutić bila je nedavno natjecateljica showa "Brak na prvu" u kojoj su je stručnjaci spojili s Adamom Kromerom.

Nikolina Tutić ljubavnu sreću tražila je u dva RTL-ova showa "Gospodin Savršeni" i "Brak na prvu", ali nije joj uspjelo pronaći srodnu dušu. U sociološkom eksperimentu "Brak na prvu" stručnjaci su je spojili u bračnu zajednicu s Adamom Kromerom s kojim se na početku nije slagala, pa su imali jedan dobar period ali na kraju su shvatili kako nisu jedno za drugo. Adam je nakon showa počeo romansu s drugom natjecateljicom Gordanom Marelli s kojom planira vjenčanje i uskoro će postati i roditelji.

1/15

Zbog njenog odnosa prema Adamu gledatelji su je često kritizirali i tvrdili kako je promijenila mišljenje o njemu u onom trenutku kada je saznala da ima vinariju i vozi dobar automobil. Sada je na svom Instagramu ostavila tajanstvenu poruku:Laž obično ubija prijateljstvo, a istina ljubav. Nije htjela otkriti kome je poruka upućena, ali prošli tjedan je s veseljem otkrila da se vratila na posao u jedan kafić u kojem radi kao konobarica.

VIDEO Nakon godina provedenih na televiziji, ove voditeljice promijenile su karijeru

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije