Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FARMA

Nikol Bulat: Jedva sam izdržala, zaželjela sam se svog dečka

NIKOL
Marko Lukunić/Pixsell
24.04.2010.
u 18:45

- Odmah ću se naći s dečkom, zaželjela sam ga se. Nakon toga ću, mislim, poći u trgovinu i kupiti tonu čokolade. Čokolada mi je najviše nedostajala na Farmi – rekla je Nikol.

U petak navečer Farmu je napustila još jedna kandidatkinja Nikol Bulat. Bivša femminemka izgubila je u dvoboju sa Žanom Štrbac te je morala napustiti imanje. Iako je bila tužna što je ispala, otkrila je da se ipak zaželjela “civilizacije” te da joj je drago što se vratila.

- Odmah ću se naći s dečkom, zaželjela sam ga se. Nakon toga ću, mislim, poći u trgovinu i kupiti tonu čokolade. Čokolada mi je najviše nedostajala na Farmi – rekla je Nikol.

Dodala je da je ponosna što je u izolaciji izdržala čak pet tjedana i napomenula kako joj je najteže bilo kuhati u “posebnim” uvjetima. Ipak, napomenula je, smatra da se sasvim dobro snašla i da su je gledatelji imali prilike vidjeti onakvom kakva jest.

Iako je sa Žanom Štrbac razvila prijateljski odnos, 22-godišnja pjevačica iznenadila se kada je, nakon izlaska iz showa doznala da voditeljica “Nove love” ima dijete.

Ključne riječi

Komentara 3

M2
meri_22
18:58 24.04.2010.

Smece od Nove tv, drugima dovodi prijatelje, a Nikol dovede onog Muju sa kojim je na sudu. Nastavite tako, Kiketu dovedite sve one kojima nije dao placu, Amulicu bivsu zenu i vanbracnu kcer, Mutti Olivera itd...Toliko gadosti i zlocestoce, puno je i za ovo smece, NOVA TV. Sram vas bilo.

PU
pumbica
12:24 25.04.2010.

meri upravu si.Onaj mujo nije samo Nikol prevario.Nego puno ti mladi pjevaćica.Zašto ga je TV Nova dovela?Pitam se i ja.I nede mi u glavu?Koji su to ljudi koji su Branki dali imunitet.To je ološ ko i ona.Treba sve sterati s farme.Jer Joža će izgubiti sve životinje....

LE
leona
18:26 25.04.2010.

ma cijela tv je sranje,čisti škart!šta reći o našim programima i medijima, kad je glavna faca u njima gotovac, modni mačak i ekipa!!???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije