Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POMOGLA BESKUĆNIKU

Nikita pokazala veliko srce i čovjeku spasila život: 'Imao je veliku porezotinu na glavi'

Pjevačica Nikita Ivošević
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/6
11.01.2021.
u 16:28

Nikita je čovjeku stavila zavoj na glavu i zvala hitnu pomoć. Kad su mu sanirali ranu, pozvala ga je kod sebe. Beskućnik se zove Borivoje, na cesti je već godinama. Ima 70 godina i mirovinu od 1900 kuna, s kojom nije mogao plaćati podstanarski stan

Riječka pjevačica Nikita bila je velika dance zvijezda 90-ih, a više je puta pokazala kako ima veliko srce. Nedavno je tako pomogla beskućniku koji je godinama na cesti.

- Moj sin Antonio, koji ima 14 godina, našao je čovjeka kako leži nedaleko od zgrade u kojoj živimo u Rijeci. Čovjek je pao u polumraku na stepenicama. Imao je porezotinu na tjemenu od nekoliko centimetara. Sin mi ima posebne potrebe, jako sam ponosna na njega kako je reagirao, mnogi bi se prepali i pobjegli. Još je vani bilo jako hladno. Bilo je to uoči Božića,  kazala je za 24 sata  pjevačica koju smo nedavno gledali u RTL-ovoj emisiji "Večera za 5". 

Pjevačica Nikita Ivošević
1/10

Nikita je čovjeku stavila zavoj na glavu i zvala hitnu pomoć. Kad su mu sanirali ranu, pozvala ga je kod sebe. Beskućnik se zove Borivoje, na cesti je već godinama. Ima 70 godina i mirovinu od 1900 kuna, s kojom nije mogao plaćati podstanarski stan.

-  Nazvala sam prijatelja, riječkog anđela Kristijana Kikija Hosija, da pomognemo naći Borivoju smještaj. Prvo smo mu sredili smještaj u hotelu, koji su platili dobročinitelji koji su se javili preko društvenih mreža. Ovim putem zahvaljujem im se svima. Kad smo se čuli preko telefona, plakao je Borivoje, a plakala sam i ja.

Zahvaljivao mi je da smo mu sin i ja spasili život. Rekao je da nije bilo nas tko zna što bi bilo s njim. Tuga mi je u srcu jer u studenom prošle godine preminuo mi je otac nakon teške bolesti. Borivoje mi je rekao i da je u hotelu prvi put nakon dvije godine gledao TV. Bio je jako sretan. Čujemo se, sad se nalazi u prihvatilištu za beskućnike. Zahvaljuje svima koji mu i dalje pomažu, kazala je Nikita koja je posebno ponosna na svog sina. 

Ključne riječi

Komentara 1

CO
Content
16:55 11.01.2021.

Super i "super". Sad bu' ga ova "iscjeljivala" svojim "njuejđ" štosevima..vorteksima i sl. s****ma. Nadam se da Borivoje neće dotičnoj prepisati penziju kad (neću reći -ako, jer SVI ćemo umrijeti) umre. No, žalosno je da Vojko ne skrbi o beskućnicima..Dobroo je da je Vojko odustao od sljedeće kandidature, jer - umoran je, star, ima putra na glavi, ne da mu se utrkivati s mlađima/poletnijima..Sve ima svoj kraj ♥ Bravo za Nikolinu, sina joj, i Borivoja. Fuj bilo gradonačelnika koji ne skrbi o potrebitima, o Borivoju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije