Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrvatski dizajn

Nikad vitkija: Kolinda Grabar-Kitarović plijenila pozornost u pripijenoj haljini

Foto: Ured predsjednice
1/5
18.02.2019.
u 19:26

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović ponovno je privukla pozornost svojom odjevnom kombinacijom. I ovog puta odlučila se za domaći dizajn.

Kolinda Grabar-Kitarović ponovno plijeni pozornost svojim izgledom. U pripijenoj haljini na preklop predsjednica je zablistala na Svjetskom kongresu anđela investitora koji se održava u Turskoj.

Haljina koja je naglasila njezinu znatno vitkiju figuru djelo je naših dizajnera. Naime, Kolinda je i ovog puta odlučila promovirati domaći dizajn pa je za ovo svjetski značajno događanje odjenula haljinu brenda Duchess iza kojeg stoje Snježana Mehun i mladi dizajner Antun Tin Briša.  

Foto: Ured predsjednice

Predsjednici nije prvi put da nosi haljinu spomenutog. Isti model, samo različitog uzorka, Grabar-Kitarović nosila je tijekom posjeta predsjedniku SAD-a Donaldu Trumpu i njegovoj supruzi Melaniji, a tada je, baš kao i sada za svoj izgled dobila samo komplimente.

Inače, haljina od elastina i pamuka koju je predsjednica imala tijekom posjeta Bijeloj kući  može se nabaviti po cijeni od 1500 kuna. 

Pogledajte i top 10 najgorih padova na modnim pistama. 

Komentara 57

Avatar Eddie
Eddie
19:49 18.02.2019.

Nikad vitkija, ali se faca objesila...

SO
Somelier
21:11 18.02.2019.

Pametnije bi joj bilo da se pošteno najede pa da ne mora na infuzije. Neznam kako da stručnjaci to ne vide ali kada pogledaš Kolindu u lice ona djeluje totalno bolesno.

DU
Deleted user
19:42 18.02.2019.

Linija ili vjerodostojnost? Što je važnije hrvatskom narodu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije