Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELJKO JOKSIMOVIĆ

Nikad se nisam doživljavao romantičnim, to me je malo sramota

Željko Joksimović
Foto: Vecernji.hr
1/4
14.01.2019.
u 22:16

Uoči zagrebačkog koncerta u Areni 15. veljače, beogradski kantautor prvi je intervju hrvatskim medijima dao za Večernji list

Željko Joksimović je večeras, uoči svog zagrebačkog koncerta u Areni 15. veljače svoj prvi intervju hrvatskim medijima dao za Večernji list. Jedan od najomiljenijih regionalnih kantautora u Arenu dolazi nakon 3 godine, a u intervjuu nam je rekao kako će koncert izgledati, ali i otkrio kakav je on privatno.

- Nikad se nisam doživljavao romantičnim, to me je malo sramota - sa smješkom nam je kazao Joksimović i dodao da je supruga Jovana ta koja radi romantične stvari. Prije nešto više od goinu dana ponovno je postao otac, nakon što je Jovana rodila blizanke Anu i Srnu. Osim njih Joksimovići imaju i 4-godišnjeg sina Kostu, a Željko iz prvog braka ima i 24-godišnju kći Minu. 

Joksimović je i jedan od najboljih autora na Eurosongu, budući da su njegove pjesme osvajale drugo, dva treća i šesto mjesto.

- Ako me Hrvati trebaju, tu sam. Rado ću vam pomoći da uspijete - kazao nam je Joksimović. Što nam je još otkrio, pogledajte u intervjuu. 

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar ZvanicniBeograd
ZvanicniBeograd
22:55 14.01.2019.

On ce lose proci jer Hrvati ne slusaju lelekanje sa istoka, vec slusaju valcere, opere...

DU
Deleted user
22:39 14.01.2019.

Postoji li i jedan etnik Srbije, a da nije karakterizian kao četnik i slične parole ? Luđaka ima u svakoj državi balkana. Rekao bih da su većina ljudi normalni, barem koliko mi balkanjerosi možemo biti normalni.

Avatar patkovic
patkovic
22:44 14.01.2019.

velika zvezda u rvatskoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije