Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ona u monte carlu

Nikad kraja problemima: Severinu prijavio Centar za socijalnu skrb?

Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/8
21.01.2020.
u 08:40

Njezina odvjetnica izjavila je kako nemaju saznanja o prijavi, te ne znaju iz kojih bi je razloga podigli. Za komentar smo upitali i Severinu.

Pjevačica Severina Kojić našla se u novim problemima.

Naime, kako pišu 24sata, Centar za socijalnu skrb podiže novu kaznenu prijavu protiv nje. O optužbi se očitovao i Centar za socijalnu skrb.

– U konkretnom slučaju Centar ne može iznositi detalje o tijeku postupka i obiteljskoj situaciji s obzirom na to da bi se iznošenjem podataka u javnosti kršili zakonski propisi – kazali su u službenoj izjavi.

Njezina odvjetnica izjavila je kako nemaju saznanja o prijavi te ne znaju iz kojih razloga bi je podigli. Za komentar smo upitali i Severinu, a iz njezina tima su nam javili da ni oni ne znaju za prijavu. 

Podsjetimo, prije nekoliko dana sutkinja Tea Golub potvrdila je da je bila na skijanju u istom hotelu u Austriji kao i Milan Popović s kojim je pjevačica na sudu oko skrbništva nad malim Aleksandrom već sedam godina.

– Mi smo u hotel stigli u subotu 4. siječnja navečer i nisam sigurna jesmo li se sreli iste večeri ili sljedeći dan ujutro u predvorju hotela. Riječ je, naime, o hotelu Falkensteiner u austrijskom skijalištu Katschberg. Hotel je idealan za roditelje s djecom te za njih tamo ima jako puno sadržaja. Prema cjeniku na Bookingu, tjedan dana boravka za dvije odrasle osobe i dijete stoji oko 3000 eura (22,329 kn). Sutkinja je komentirala kako je tamo bila s obitelji.

– Bila sam s obitelji, a on je bio s djetetom i većim društvom. Sigurno smo se pozdravili četiri-pet puta jer smo se sretali u tom hotelu koji ima jedan restoran, ali nikad nismo sjedili za istim stolom, razgovarali o bilo čemu, osim što smo se uobičajeno kurtoazno pozdravili – kazala je Tea Golub.

Milan Popović kazao je kako je sretan što je uspio provesti nezaboravan odmor sa sinom. – Sretan sam što sam sa sinom ipak uspio provesti nezaboravan odmor u tom predivnom hotelu. A što je javno, nije tajno – rekao je Milan.

Sutkinja Golub 28. studenoga donijela je odluku o privremenoj mjeri da dijete Milana Popovića i Severine Kojić živi s ocem. Severina je na presudu uložila žalbu.

Komentara 25

BR
Brandfackel2
08:56 21.01.2020.

Trebalo bi sprovesti svojevrsnu anketu tko je u ovoj priči najljigaviji.... A) Pašalučki sakupljač sekundarnih sirovina B) Prostitutke iz tzv. hrvatskog pravosuđa C) Porno pevaljka D) Uhljebi iz centra za socijalnu skrb... Svima u ovoj priči treba zabraniti da drže kućne ljubmce, a kamoli djecu...

Avatar lovre von Bratsch
lovre von Bratsch
09:20 21.01.2020.

Poznata glumica i pjevačica, nositeljica bedža sa brojem nezaposlenih i dežurna komentatorica društveno-političkih događanja, jako ružno je na sudu govorila o djelatnicama centra... realna očekivanja su ukazivala da ovakav rasplet događaja... Molitve na koncertu nisu pomogle... očekujemo i izjavu glumicee o tome... izgleda je i Duh Sveti tad bio na skijanju u Austriji, te do njega nije došao glas o ekumenskom molitvenom bdijenju u Areni...

Avatar dpejakovic
dpejakovic
09:49 21.01.2020.

Srpska snaha i ljevičarka kriva za nešto? To su laži i insinuacije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije