Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'U TEBI'

Nikad izazovnija Vanna objavila novi plesni singl

Vanna
Foto: Matea Smolčić Senčar
1/4
19.12.2018.
u 19:00

- Plesna glazba je obilježila moje glazbene početke i ujedno je odraz i moje osobne sklonosti pjesmama koje tjeraju na ples - kaže Vanna

Vannina publika dugo je čekala brzu plesnu pjesmu svoje miljenice, a novi singl „U tebi“ opravdava sva očekivanja! Inspirirana pjevačica sama je napisala tekst i glazbu dok aranžman i produkciju potpisuje Goran Kovačić.

- Plesna glazba je obilježila moje glazbene početke i ujedno je odraz i moje osobne sklonosti pjesmama koje tjeraju na ples. Goran Kovačić je suvremenom produkcijom spojio trendove i prepoznatljivim naglascima podsjetio na najbolje od plesne glazbe kroz prošla desetljeća. Raspjevana melodija refrena i zarazan groove je možda nešto u čemu se najbolje snalazim - kaže o pjesmi odlično raspoložena Vanna koju ove zime očekuju brojni koncerti, a 2019. godinu će dočekati svirajući sa svojim bendom na Pagu.

Vizualno dojmljiv videospot u režiji Ratio Video Production sniman je u luksuznom prostoru Rebuy Stars Cabaret kluba u čije se moderno uređenje odlično uklopio Vannin glamurozan styling.

 

Ključne riječi

Komentara 1

AE
Aedes2017
12:24 20.12.2018.

Obitelj Vrdoljak pršti od ponosa !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije