Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDA

Nikad ispričana priča o hrvatskom kralju estrade

Veliki specijal o Miši Kovaču na dar uz Večernji list
Foto: VL
17.04.2020.
u 10:11

Veliki specijal o Miši Kovaču na dar uz Večernji list

Smjestite se u naslonjač i udubite u štivo koje će vas zasigurno zaokupiti. Na dar samo uz Večernji list, u nedjelju 19. 4. na kioscima u Zagrebu potražite veliki specijal o legendi Miši Kovaču.

Biografija je to velikog karizmatika koji je ušao u srca milijuna ljudi, čije pjesme nakon mnogo godina imaju jednaku snagu i emociju. Na 132 stranice pronađite nikad viđene fotografije te pročitajte nikad ispričane priče i anegdote o Mati Miši Kovaču.

Veliki Dalmatinac Mišo Kovač – koji je živio u Teslinoj ulici u Šibeniku, ulici posebne čarolije koja nam je dala Arsena Dedića, Vicu Vukova i Vinka Brešana – živio je život kao iz hollywoodskog filma. Legenda čija je zvijezda najvećim intenzitetom sjala u dvjema državama, a nije prestala sjati ni u vrijeme njegovih i naših najvećih kriza.

Arsen je napisao pet pjesama za Mišu, uključujući i ''Djevojku iz mog kraja'', no Mišo ju je odbio. Siniša Škarica otkriva Mišinu zatajenu rokersku karijeru. Ivan Živković Žika otkriva obiteljske tajne, trenutak kada je htio odustati od pjevanja, kako je nakon velikog uspjeha donosio novac kući u vrećicama...

U velikom specijalu o Miši Kovaču na 132 stranice doznajte sve o hrvatskom kralju estrade. Svoj primjerak potražite na kioscima u Zagrebu u nedjelju 19. 4. na dar uz Večernji list! Količine su ograničene.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije