Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi na jug

Nika Fleiss na dodjelu nagrade Porin povela dečka Daniela

porin
Foto: Željko Mršić/PIXSELL
1/6
15.05.2011.
u 11:15

Uz Massima, Leu Deklevu, Nenu Belana... susreli smo i neke TV i sportske zvijezde, pa i Niku Fleiss s dečkom

Domaće glazbene zvijezde protekli su vikend doslovce zaposjele Biograd na Moru. Groznica oko dodjele nagrade Porin osjećala se u zraku, a ulice su bile pune poznatih faca koje su na suncu kratile vrijeme prije samo svečanosti. To su iskoristili i obožavatelji nominiranih koji su znajući da je gotovo nemogući prošetati gradićem a ne sresti neki glazbenu zvijezdu pohrlili po autograme. Tako su se Massimo, Ivana Kindl, Neno Belan, Drago Diklić, Antonija Šola, Lea Dekleva i drugi strpljivo fotografirali s obožavateljima i cijeli dan dijelili autograme. U subotu navečer kao uvertira u nedjeljnu dodjelu održan je i koncert na rivi na kojem su nastupili Neno Belan, Kim Verson i skupina Sexymotherfuckers. Osim glazbenika, u Biograd su skoknuli i brojni HTV-ovci – Katja Kušec, Hloverka Novak-Srzić i drugi, a najviše je pažnje privukla jedna sportašica – Nika Fleiss koja je došla u pratnji dečka (l/VLM)

Komentara 6

JO
Jojobica
16:41 15.05.2011.

Ooooh kako ova izgleda??!! K\'o transvestit! To dođe od previše anđeologije...

DU
Deleted user
19:29 15.05.2011.

O bože oslobodi je li ovo muško ili žensko!?!?

HO
hotfishlake
21:43 15.05.2011.

crknite od ljubomore, mala izgleda super.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije