Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVADBENA ZVONA

Nijedna ga nije osvojila, osim nje! Hakija nakon kraće veze oženio mlađu Zagrepčanku

Foto: Instagram
1/7
05.08.2020.
u 11:40

Bivši sudionik showa "Ljubav je na selu" Hakija Špago (42) oženio je 30-godišnju Almu iz Zagreba.

Nedugo nakon završetka 12. sezone "Ljubav je na selu" gdje nije pronašao onu "pravu", natjecatelj Hakija Špago potražio je ljubav negdje drugdje. Uskoro je u njegov život ušetala 12 godina mlađa Alma, a nakon kratke veze, prema jučerašnjim objavama na njegovom Facebook profilu, su se vjenčali.

U bračnu luku uplovili su sa stilom. Alma je naravno nosila bijelu vjenčanicu bez naramenica, a Hakija se obukao u tamno plavo odijelo, bijelu košulju i mašnu. Paru je pristiglo preko nekoliko stotina čestitki, a zaželjeli su im i brzi dolazak prinove.

- Neka je sa srećom. Čestitke! - pisali su im veselo.

Foto: Daniel Pavlić

Odmah nakon što je obznanio da ljubi mlađu Almu, naglasio je da je ta veza ozbiljna i da planiraju svadbu, ali planovi su se izjalovili zbog situacije s koronavirusom. Nakon što se sve smirilo, odlučili su okruniti vezu brakom. Ona se zbog ljubavi preselila u Konjic samo nekoliko mjeseci nakon što su započeli vezu, a Hakijini prijatelji navijaju za njihovu ljubav od prvog dana.

- Legenda, naravno da si zaslužio takvu damu. Neka si i ti sretan, one s televizije nisu bile za tebe - rekli su mu u komentarima.

Foto: Instagram screenshot

Hakija je za RTL u travnju ispričao da je u izolaciji upravo s njom, a nalazili su se u Konjicu, gdje sada žive.  - Snalazimo se što bolje provesti ovo zaista teško vrijeme. Njezina je ideja bila da napišemo 'restoran Doma', kao kućna verzija restorana. kako zbog trenutne situacije ne možemo ići u restorane, ovako smo se snašli - kazao je Bosanski Clooney.

1/4

- Sudbina je odigrala svoje. Danas je pokraj mene sasvim nova djevojka. Mogu reći da mi je ''Ljubav je na selu'' ipak donijela pravu ljubav. Da nije bilo emisije, ne bismo ni čuli jedno za drugo i ne bih sada bio ovako sretan. Emisija nas je spojila - dodao je tada Hakija.

Komentara 1

DU
Deleted user
17:46 05.08.2020.

E baš mi je drago da imate 0 komentara kad ste moj obrisali, mašala! Dabogda imali nulu na svakom članku 😝😝😝

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije