Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
shiloh jolie-pitt

Nije samo hir: Kći Angeline Jolie sve više sliči na dječaka

Foto: Profimedia
1/4
18.11.2018.
u 00:01

Ipak, to nije bio samo dječji hir jer Shiloh već godinama ima kratku kosu i nosi široku odjeću kakvu inače biraju dečki, a to potvrđuju i posljednje paparazzo fotografije.

Ova preslatka djevojčica već se s dvije godine počela odijevati kao dječak. Radi se, naime, o Shiloh Jolie-Pitt, prvome biološkom djetetu Brada Pitta i Angeline Jolie.

Ona je već kao jako mala zahtijevala da joj se obraćaju u muškom rodu, no roditelji su pretpostavljali da je to zato što ima stariju braću, Maddoxa i Paxa. Tražila je i da ju zovu Jack ili Peter, tipičnim muškim imenima, što je Brad potvrdio u intervjuu s Oprah Winfrey.

Ipak, to nije bio samo dječji hir jer Shiloh već godinama ima kratku kosu i nosi široku odjeću kakvu inače biraju dečki, a to potvrđuju i posljednje paparazzo fotografije.

Viđena je u pratnji tjelohranitelja u Brentwoodu, a neki korisnici na internetu primijetili su da sve više sliči na dječaka

Ključne riječi

Komentara 7

WE
weAreCro
09:12 18.11.2018.

Bolest...

ZA
Zagorec101
01:11 18.11.2018.

kakva majka takva kći, ovdje su svi ludi

GI
Gips
21:07 17.11.2018.

Ovo dvoje su isto jedna hrpa budaletina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije