Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŽAK POČETAK

Nije prošlo ni tjedan dana od novog projekta, a Meghan i Harry su doživjeli neugodno iznenađenje

Foto: Reuters/Pixsell
1/5
12.04.2020.
u 16:00

Meghan Markle i princ Harry u ponedjeljak su lansirali neprofitnu organizaciju pod nazivom "Archewell", ali jučer ih je dočekalo neugodno iznenađenje.

Novi počeci su uvijek teški, a to su na svojoj koži odmah osjetili princ Harry i njegova supruga Meghan Markle nakon što su se preselili u Los Angeles i u ponedjeljak lansirali novu neprofitnu organizaciju "Archwell", nazvanu po njihovom sinu Archieju.

Naime, nakon što su pokrenuli projekt, internet trolovi su na njihovoj web stranici postavili video pjesme Kanye Westa "Gold Digger" (op. a. Sponzoruša), a ukoliko želite pogledati kako to izgleda nećete biti u mogućnosti jer su stranicu uklonili.

1/17

Ispod pjesme zaredali su se komentari.

"Hahaha tko god je ovo napravio s njihovom stranicom je genije...", "Pod redateljskom palicom archewell.com lol lol - BJEŽI HARRY!"

Meghan i Harry od početka travnja više ne obavljaju kraljevske dužnosti i nemaju pravo koristiti se u imenu svog brenda nazivom Sussex.  CNN je od glasnogovornika para dobio izjavu u kojoj piše kako ime organizacije nisu temeljili na imenu svog sina već na grčkoj riječi koja znači izvor akcije.

Ove razvode i prekide na domaćoj sceni ćemo još dugo pamtiti.

Kažu kako je ta grčka riječ arche bila i inspiracija za ime njihova sina. – Archewell je ime koje kombinira drevnu riječ za snagu i djelovanje. Radujemo se pokretanju Archewella – napisali su Meghan i Harry u svojem priopćenju. Vijest o pokretanju njihove humanitarne organizacije u Velikoj Britaniji nisu dočekali s oduševljenjem jer smatraju kako su mogli pričati neko bolje vrijeme i strpjeti se da prođe borba s pandemijom koronavirusa i zasmetalo im je što su ovu informaciju podijelili s javnosti baš u trenutku kada je britanski premijer Boris Johnson završio na intenzivnijoj njezi zbog koronavirusa.

– Nisu li mogli pričekati bolji trenutak? Ljudi u cijelom svijetu vode borbu s kornavirusom i oni su baš sad odlučili staviti fokus na svoju organizaciju? Nije vrijeme za to, bez obzira na to koliko imaju dobru namjeru s ovom organizacijom – bili su neki od komentara na društvenim mrežama.

Komentara 5

KP
konzervativni_preporod
14:21 13.04.2020.

Svaka čast ekipi koja je to napravila.. sponzoruša može zaboravit na filmsku karijeru jer svakog redatelja koji ju angažira treba kazniti bojkotom

WI
wimneiainneia
17:11 12.04.2020.

Ja ne znam gdje je vise obraz ovima, pa sto ce oni dvoje klosara sada, bez ikakvih funkcija u kraljevskoj obitelji, zicati novce ljudima, na racun cega kada su sada nitko i nista, obicni civili kao i svi ostali gradjani?ni? Pa to je dno dna, ja ne bi lipe dala ovima, to je lopovluk na kvadrat.

AD
adminka
23:52 12.04.2020.

niš od njih, oni su propali projekt...brzo će moliti da ih se primi nazad u V.B.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije