Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zablistala je

Nije pronašla ljubav na selu, ali fotka u badiću otkriva kako je zavela 10 godina mlađeg

Foto: Instagram
1/4
28.06.2020.
u 09:00

Pokazala je zavidnu fiiguru u čipkastom badiću te otkrila da je spremna za odmor.

Kandidatkinja 12. sezone show 'Ljubav je na selu', Sandra Gomboc Škrinjar objavila je fotografiju na kojoj je u kupaćem kostimu. Pokazala je zavidnu fiiguru u čipkastom badiću te otkrila da je spremna za odmor. Uz fotku je napisala 'Možemo na kupanje'.

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, ova 32-godišnjakinja pronašla je sreću u ljubavi nakon sudjelovanja u showu. Sandra je boravila na farmi kod Dušana Golubovca u selu Zrin u Sisačko-moslavačkoj županiji, no među njima nikada nije zaiskrilo. Ipak, nedugo nakon showa njezin ljubavni status se promijenio. Sandra se na društvenim mrežama pohvalila novim dečkom koji je 10 godina mlađi od nje. 

- Ako me pitaju za najljepšu ljubavnu priču, ispričat ću im našu. Hvala ti, Bože, što si ga poslao u moj život! Da, to je čista ljubav - napisala je Sandra u opisu njihove zajedničke fotografije na kojoj je njezin novi odabranik Mirko grli.

Foto: Instagram screenshot

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

CH
CharlesBukowski
10:43 28.06.2020.

sretniče

MA
Mary5
12:19 28.06.2020.

Sretno Sandra

KA
kaptol
11:00 28.06.2020.

Baš me zanima koliko dugo će trajati ta ljubav

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije