Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izgubila 27,5 kg

Nije potrajalo! Bivša časna opet imala najlošiji rezultat: 'Čekaju me mačke...'

Foto: RTL
1/4
04.12.2019.
u 21:16

Poslije vaganja i Julijina odlaska kandidati sve više razmišljaju tko bi morao ući u finale, a treneri Maja i Edo obećali su im da ih čeka najteži ciklus dosad. Edo je ovaj put odabrao odraditi trening s dečkima, a Maja vježba s curama.

Na vaganju su se ispod žute linije našli Julija, Marino i Ivan, a o njihovu će ispadanju odlučiti ostali kandidati.

Ivan je svoj glas dao Juliji jer je s Marinom dobar prijatelj pa njega nije mogao nominirati. Marino je glasao za Juliju, a Julija za Marina. Gurka je glasao za Juliju jer je imala najlošiji rezultat, a isti razlog za nominaciju imali su Mirna, Lidija, Roko i Sara.

„Veselim se ići kući jer će me dočekati moje mačke“, komentirala je Julija nakon ispadanja. Ona ju u show ušla sa 135 kg, a izlazi sa 107,5 kg što je 27,5 kg manje.

Poslije vaganja i Julijina odlaska kandidati sve više razmišljaju tko bi morao ući u finale, a treneri Maja i Edo obećali su im da ih čeka najteži ciklus dosad. Edo je ovaj put odabrao odraditi trening s dečkima, a Maja vježba s curama. Odlučila je provjeriti koliko su djevojke naučile i jesu li samostalne same odraditi trening pa je Sara vodila zagrijavanje za što je dobila pohvale od trenerice.

Kandidatima je u posjet došla psihologinja Iva Brozičević Dragičević s kojom su razgovarali o transformaciji koju su doživjeli. Na ekranu su gledali svoje prvo vaganje i uglavnom nisu mogli vjerovati kad su se vidjeli na malim ekranima.

Psihologinja je pitala Roka što će prvo napraviti s djecom kad dođe kući, što je izazvalo erupciju osjećaja i suza kod njega.

„Kad malo više razmislim, sad shvaćam suze moje supruge i moje majke kad su me gledale tako debelog“, kazao je Roko, a Sara je dodala kako je upravo on bio taj koji ih je od početka motivirao i brinuo se o svima.

Ni Mirna nije mogla skriti suze kad se vidjela na televizoru.

„Pomiješane su mi emocije. Sretna sam jer više nisam takva, tužna sam jer sam si dopustila da budem takva“, kazala je Mirna kroz suze. Marino je ispričao da mu se trebala dogoditi smrt oca kako bi shvatio koliko se i on sam igra sa svojim zdravljem i životom i da se mora promijeniti, a psihologinja mu je poručila da se jako promijenio od početka showa, kad se držao tajnovito i skrivao svoje prave emocije.

Novu epizodu „Života na vagi“ u kojoj će se doznati i tko je prvi finalist, gledatelji mogu pratiti u četvrtak u 20 sati na RTL-u!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije