Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Franka Batelić

Nije našla svog princa, ali spasio ju je vitez

Franka Batelić
25.09.2009.
u 13:40

Natjecateljica četvrte sezone HTV-ova showa “Ples sa zvijezdama”, koja počinje za mjesec dana, nedavno je izjavila da traži svog princa na bijelom konju.

Kako je bilo? Pa kako bi na maturalcu bilo nego odlično! – kliče Franka Batelić koja je s razredom tjedan dana bila na maturalcu u Španjolskoj. Kao i svakoj 18-godišnjakinji, u najljepšem sjećanju ostali su joj ludi tulumi u noćnim klubovima Lloret de Mara, no i znamenitosti Barcelone nisu ostavile Franku ravnodušnom pa već razmišlja o povratku u taj grad.

– Građevine Antonija Gaudija su mi impozantne, a svidjele su mi se i njihove plaže. Na plaži Tossa del Mar bilo mi je lijepo, doista je predivna. No mojoj frendici neće ostati u dobru sjećanju jer ju je poklopio ogroman val i skinuo joj kupaći kostim – uz smijeh se prisjeća Franka.

Natjecateljica četvrte sezone HTV-ova showa “Ples sa zvijezdama”, koja počinje za mjesec dana, nedavno je izjavila da traži svog princa na bijelom konju. Je li ga možda pronašla u Barceloni?

– Nisam našla princa na bijelom konju, ali sam zato bila dama u nevolji, no moj princ nije me uspio spasiti. Na svojoj tradicionalnoj viteškoj večeri izabrali su me da budem dama u nevolji za koju će se boriti dva viteza, jedan je bio iz moje skupine, a drugi iz protivničke i na kraju me spasio taj iz protivničke – otkriva Franka koja će s putovanja pamtiti samo jedno traumatično iskustvo.

– U vodenom parku prijatelji su me nagovorili da se spustim kroz neku spiralu u bazen. Pristala sam, ali nisam imala pojma kako je taj spiralni tobogan uzak i počela me hvatati panika jer sam klaustrofobična. Samo sam vikala: “Mama, mama!” Tamo sam se i razboljela i doma vratila sa svinjskom gripom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije